Istenes Bence: "Számításba veszem a gyerek és Adél érdekeit"

X-Faktor Istenes Bence család munka kispapa RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bencének pár hete született kisfia, Gáspár Laci és kedvese nyár végére várja közös gyermekét. Adódott a kérdés, bírják-e majd szusszal?

Az X-Faktor szereplőinek a show alatti időszak rengeteg munkával jár a felemelő élmények mellett. Bence és Laci azonban biztosak benne, hogy stabil családi támogatással és háttérrel minden megoldható.

Bence a zsűritagokkal Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Nagyon izgulok, mert hatalmas felelősség a fiatalokat elindítani a zenei pályán. Tudom, honnan indultam és most itt vagyok az X-Faktor mentori székében.

Amikor megtudtam, hogy mentor lehetek, alig hittem el.

Eddig mindig tudtam, hogy a saját dolgaimért vagyok felelős, ha elrontok valamit, saját magamat hátráltatom, ám itt, most fiatalok sorsáról van szó, ezért nem hibázhatok" – kezdte Laci, aki hamarosan háromszoros édesapa lesz.

„Két dolog a legfontosabb, a család és a munka, a párom mindenben mellettem áll. Niki a tökéletes társ, mindig ugyanazt gondolja, amit én, egy test és lélek vagyunk.

Az sem véletlen, hogy most jön a baba, érzem a sorsomon Isten kezét" – mosolygott az énekes.

Istenes Bencét pedig arról faggattam, nem bánja-e, hogy ősztől kevesebbet látja majd kisfiát, Natant?

"Természetesen mielőtt elvállalok egy munkát, számításba veszem a gyerek és Adél érdekeit,

de emiatt nincs bennem félelem, így is nagyon sok időt töltünk majd együtt. Fel sem merült a kérdés bennem, hogy emiatt ne vállalnék el munkákat".

Molnár Anikó elhagyja az országot! Komoly oka van a költözésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160609-molnar-aniko-elhagyja-az-orszagot-betegsege-es-anyagi-helyzete-miatt-kulfoldon-probal-szerencset.htmlNem bírja már az állandó mókuskereket a Nagy Ő műsorból megismert Anikó, de ezen kívül is van oka arra, hogy elmenjen Magyarországról. Akkor is így tesz, ha párja nem tart vele. TV + SztárokOrigoPachmann Péter: “Kellett az az érzelmi többlet”http://www.life.hu/sztarok/20160609-pachmann-peter-es-peter-szabo-szilvia-nyerte-a-nagy-duettet-kellett-hozza-a-koztuk-levo-erzelmi.htmlPéter Szabó Szilvi bevezette a híradóst abba a világba, amiben ő már évek óta létezik. A showbiznisz teljesen más, mint a műsorvezetés, ezért szüksége is volt Péternek az iránymutatásra. Szeretet nélkül azonban nem tudtak volna ilyen jól együttműködni. TV + SztárokOrigoIlyen X-Faktor-mentor lesz ByeAlex - Új színt hozhat a tehetségkutatóbahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-byealex-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlByeAlex sokak meglepetésére, mentor lesz a legújabb X-Faktorban. Hogy milyen karaktereket szeretne találni, mi a titka a sikernek és milyen mentor lesz az Eurovízión is sikeresen szereplő ByeAlex, ezt az alábbi videóban mondja el. TV + Sztárok--Indul a futball-Európa-bajnokság – így szurkolnak sztárjainkhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-indul-a-futball-europa-bajnoksag-berki-krisztian-istenes-bence-es-tucsi-elarulta-hogyan-szurkol.htmlIstenes Bence és Berki Krisztián élőben is szurkol majd a csapatoknak, Tücsi pedig csajos meccsnézéseket tervezett be, ahol végre kieresztheti a hangját. TV + SztárokOrigoMeglepetés! Ő lesz az idei X-Faktor műsorvezetője http://www.life.hu/sztarok/20160608--x-faktor-musorvezeto-istenes-bence-lep-majd-szinpadra-a-versenyzokkel.htmlNem lepte meg a sajtó munkatársait, amikor bejelentették a 2016-os zenei tehetségkutató műsorvezetőjét. A csatorna egy régi motorost választott. TV + SztárokOrigoItt a vég? Cristiano Ronaldót halálosan megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-cristiano-ronaldo-megfenyegettek-a-tronok-harca-sztarja-szolt-be-a-focistanak.htmlHafpór Júlíus Björnsson, a Trónok Harca című sorozatból ismert Hegy egy videó formájában szólt be a focistának. A sztár nem szeretné, ha a sportoló gólt lőne a szülőhazája válogatottja ellen. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.