Istenes Bencének pár hete született kisfia, Gáspár Laci és kedvese nyár végére várja közös gyermekét. Adódott a kérdés, bírják-e majd szusszal?

Az X-Faktor szereplőinek a show alatti időszak rengeteg munkával jár a felemelő élmények mellett. Bence és Laci azonban biztosak benne, hogy stabil családi támogatással és háttérrel minden megoldható.

Bence a zsűritagokkalFotó: Hirling Bálint/Origo

„Nagyon izgulok, mert hatalmas felelősség a fiatalokat elindítani a zenei pályán. Tudom, honnan indultam és most itt vagyok az X-Faktor mentori székében. Amikor megtudtam, hogy mentor lehetek, alig hittem el. Eddig mindig tudtam, hogy a saját dolgaimért vagyok felelős, ha elrontok valamit, saját magamat hátráltatom, ám itt, most fiatalok sorsáról van szó, ezért nem hibázhatok" – kezdte Laci, aki hamarosan háromszoros édesapa lesz.

„Két dolog a legfontosabb, a család és a munka, a párom mindenben mellettem áll. Niki a tökéletes társ, mindig ugyanazt gondolja, amit én, egy test és lélek vagyunk. Az sem véletlen, hogy most jön a baba, érzem a sorsomon Isten kezét" – mosolygott az énekes.

Istenes Bencét pedig arról faggattam, nem bánja-e, hogy ősztől kevesebbet látja majd kisfiát, Natant?

"Természetesen mielőtt elvállalok egy munkát, számításba veszem a gyerek és Adél érdekeit, de emiatt nincs bennem félelem, így is nagyon sok időt töltünk majd együtt. Fel sem merült a kérdés bennem, hogy emiatt ne vállalnék el munkákat".