Gáspár Győző: "Ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a Győzike Show idején örvendett ekkora közutálatnak Gáspár Győző - állítja magáról. Dagad a botrány.

Egyedüli indulóként nyerte meg a Fitman kategóriát a Fitbalance-on Gáspár Győző. Az interneten szanaszét kommentelték a hírt, sokan gyalázták a showmant.

Ősszel állítólag közel 20 ellenfele lesz a versenyszezonban. "Hallottam erről már én is, de a testépítők szövetsége még nem mondott semmit és amíg nem hivatalos, addig én sem tudok mit mondani, csak várok. Most úgy néz ki, nem veszik el a díjamat, hagynak kicsit örülni, de ha ősszel tényleg ilyen sokan indulnak ebben a kategóriában, az azt hiszem, nem lesz véletlen" - mondta a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Győzinek elege lett a rosszindulatú kommentekből.

"Elég volt, belefáradtam az állandó küzdelembe! Az a helyzet, ha mindenkivel nekiállok vitatkozni, akkor teljesen kikészülök. Borzalmas időszak van a hátam mögött, ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára. Akkor is elmondtak mindenféle undorító, szerencsétlen, pénzhajhásznak, most meg ölik egymást az emberek, hogy bekamerázzák a házukat. Nevetséges! Megpróbálnak kicsinálni, de nem hagyom magam! Ezek az emberek nem tudják, hogy milyen érzés éhezni, meg napi több órákat edzeni, nem tudják, min mentem keresztül. Nem vagyok senkinek a lábtörlője! Már van titkos stratégiám is a versenyre, de erről még nem beszélhetek.Csöndben leszek sikeres és tudom, hogy nem fognak elfogadni az emberek, de nem is kell!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.