Legutóbb a Győzike Show idején örvendett ekkora közutálatnak Gáspár Győző - állítja magáról. Dagad a botrány.

Egyedüli indulóként nyerte meg a Fitman kategóriát a Fitbalance-on Gáspár Győző. Az interneten szanaszét kommentelték a hírt, sokan gyalázták a showmant. 

Ősszel állítólag közel 20 ellenfele lesz a versenyszezonban. "Hallottam erről már én is, de a testépítők szövetsége még nem mondott semmit és amíg nem hivatalos, addig én sem tudok mit mondani, csak várok. Most úgy néz ki, nem veszik el a díjamat, hagynak kicsit örülni, de ha ősszel tényleg ilyen sokan indulnak ebben a kategóriában, az azt hiszem, nem lesz véletlen" - mondta a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

 Győzinek elege lett a rosszindulatú kommentekből.

"Elég volt, belefáradtam az állandó küzdelembe! Az a helyzet, ha mindenkivel nekiállok vitatkozni, akkor teljesen kikészülök. Borzalmas időszak van a hátam mögött, ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára. Akkor is elmondtak mindenféle undorító, szerencsétlen, pénzhajhásznak, most meg ölik egymást az emberek, hogy bekamerázzák a házukat. Nevetséges! Megpróbálnak kicsinálni, de nem hagyom magam! Ezek az emberek nem tudják, hogy milyen érzés éhezni, meg napi több órákat edzeni, nem tudják, min mentem keresztül. Nem vagyok senkinek a lábtörlője! Már van titkos stratégiám is a versenyre, de erről még nem beszélhetek.Csöndben leszek sikeres és tudom, hogy nem fognak elfogadni az emberek, de nem is kell!"