Aigner Szilárd lánya: "Édesapám soha nem volt depres­sziós! "

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál Pártai Lucia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy hét sem telt el azóta, hogy Aigner Szilárd hétfő reggel váratlanul elhunyt otthonában, ám máris számtalan teória és találgatás született halálának körülményeit illetően.

Mint ismeretes, a meteorológus 70. születésnapját vasárnap még a legnagyobb boldogságban ünnepelte feleségével, Pártai Luciával és lányaival, ám másnap reggel holtan esett össze közös otthonukban. Szilárdnak a tragédiát megelőzően tavasszal volt egy műtétje, amelynek során alaposan kivizsgálták, és makkegészségesnek nyilvánították - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A hírek szerint belső szorongás gyötörte, ám családja szerint soha nem voltak jelei az efféle betegségnek. Állítólag Aignert bántotta, hogy kevesebb emberhez jut el a munkája, amióta felhagyott a képernyőn való szerepléssel, bár a televízió mindig is csak eszköz volt számára. Úgy tudni, voltak olyan nehéz pillanatai, amikor úgy gondolta, ezekkel a videókkal is felhagy, ám a nézők szeretete mindig meggyőzte arról, hogy van értelme a munkájának.

"Édesapám soha nem volt depres­sziós! Egy nagyon komoly, de jó humorú emberként ismertük, aki imádta a munkáját. Valóban nyomasztotta az itthoni közéleti helyzet, és bár sokszor elkeseredettnek tűnt, soha nem szorongott vagy fordult magába. Soha nem akart semmilyen irányba húzódni, mindig kitartott a saját véleménye mellett, amelyet vállalt is. Nyilván ez hozzájárulhatott ahhoz, hogy az utóbbi években sajnos már nem szerepelt a képernyőn - magyarázta a lánya, Lucia.

Amikor realizálta a tévéknél uralkodó helyzetet, inkább saját videóiban adta önmagát, nem pedig másoknak akart megfelelni. Aki követte őt, az ismerte a véleményét és szerette őt, elismerte a személyiségét."

"Vasárnap még együtt nevettünk, hétfőn már nem kelt fel" - Megszólalt Aigner Szilárd lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-megszolalt-aigner-szilard-kisebbik-lanya-lucia-elcsuklo-hangon-nyilatkozott.htmlNemrégiben teljesen egészségesnek nyilvánították az orvosok, éppen ezért döbbentett meg mindenkit Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust egy nappal a születésnapja után munka közben érte a halál. TV + Sztárok--Állítják: Agyműtétje után hunyt el Aigner Szilárdhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-aigner-szilard-meteorologum-musorvezeto-agymutetje-utan-hunyt-el-a-hirek-szerint.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy nappal hetvenedik születésnapja után, hétfő reggel, tragikus hirtelenséggel hunyt el Aigner Szilárd. Az ország talán legnépszerűbb meteo­rológusa, az MTV, az RTL Klub, majd az ATV egykori időjósa halálhírét feleségével közösen működtetett meteorológiai honlapjukon, videóban erősítették meg, amelynek végén maga Szilárd köszönt el, a szokott módon, derűs napot kívánva mindenkinek. TV + Sztárok--"Megrendít a halála" - Így búcsúztak a kollégák Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-igy-bucsuztak-a-kollegak-aigner-szilardtol-veber-istvant-megrenditette-a-halala.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hétfőn reggel összeesett és azonnal meghalt Aigner Szilárd. Úgy tudni, otthonában, szerettei körében érte a halál.TV + Sztárok--Megható! Ez volt Aigner Szilárd utolsó időjárás-jelentésehttp://www.life.hu/sztarok/20160606-elhunyt-aigner-szilardes-ez-volt-az-utolso-idojaras-jelentese.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hétfőn reggel váratlanul elhunyt a közkedvelt meteorológus, Aigner Szilárd. TV + Sztárok--Aigner Szilárd állítólag régóta súlyos depresszióval küzdött http://www.life.hu/drlife/20160610-aigner-szilard-allitolag-depresszios-lehetett-halala-elott-az-idojos-nemreg-hunyt-el.htmlHétfőn örökre távozott az élők sorából az ikonikus időjós. A hírek szerint a legendás szakember egy ideje már nem érezte igazán jól magát, és ebben a mellőzöttsége is közrejátszhatott. Dr. Life--Aigner Szilárd lánya könnyeivel küszködve mesélt édesapjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160608-aigner-szilard-lanya-konnyeivel-kuszkodve-meselt-edesapjarol.htmlAigner Szilárd lánya könnyeivel küszködve nyilatkozott édesapja halálával kapcsolatban. Éva elmondta, hogy édesapja nagyon jó ember volt, de visszahúzódó, nem élt társasági életet. Nem a médiaszereplés érdekelte, hanem próbált valami maradandót átadni az embereknek. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.