Állítják: Agyműtétje után hunyt el Aigner Szilárd

Forrás: Youtube -
halál meteorológia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy nappal hetvenedik születésnapja után, hétfő reggel, tragikus hirtelenséggel hunyt el Aigner Szilárd. Az ország talán legnépszerűbb meteo­rológusa, az MTV, az RTL Klub, majd az ATV egykori időjósa halálhírét feleségével közösen működtetett meteorológiai honlapjukon, videóban erősítették meg, amelynek végén maga Szilárd köszönt el, a szokott módon, derűs napot kívánva mindenkinek.

Lapinformációk szerint felesége, Pártai Lucia hétfőn nem volt elérhető. Úgy tudni, a meteorológus tavasszal agyérműtéten esett át, amely után felépült, és bizakodva tekintett a jövőbe. Halálának semmi előjele nem volt, a hetvenedik születésnapján is remekül érezte magát ismerősei körében. Másnap reggel is vidáman kelt, és készült a hétfői munkanapra, ám a sors közbeszólt - tájékoztat a Blikk.

Forrás: Youtube

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Aigner Szilárd június 6-án reggel váratlanul elhunyt" - áll az Eumet.hu videójában. "A búcsúnak ezt a formáját választva, hiszen az elmúlt években mindennap így köszöntötte önöket. Köszönjük, hogy szerették és tisztelték őt! Ez az utolsó „Nyakkendő nélküli" (ahogy ezt a videót emlegette), de a honlap, az előrejelzések továbbra is készülnek. Szilárd egész élete a meteorológia körül forgott, minden napját az időjárás előrejelzésnek szentelte. Ezt az örökséget igyekszünk tovább vinni..."

Utána bevágták Szilárdot magát, a következő szöveggel:

"Kedves látogatók! Most is úgy búcsúzom el, mint szoktam: derűs napot önöknek is, nekem is, mindannyiunknak!"

Most kiderül a titok! Ezért nyert Pachmann Péter és Szilvi párosahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-pachmann-peter-es-peter-szabo-szilvia-a-nagy-duett-gyoztesei-vallanak-arrol-miert-ok-nyertek-a.htmlVégig szórakoztató produkciókkal varázsolták el a nagyérdeműt, de vajon ennyi elég a győzelemhez? A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak sikerült kiderítenie, mi repítette őket az első helyre.TV + SztárokOrigoFejetlenség a Nagy Duett színpadán? Összebalhézott a döntőben Claudia és Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-osszekulonbozott-majka-es-claudia-a-nagy-duett-dontojeben.htmlNem csak a játékosok voltak feszültek a TV2 műsorának fináléjában. A két műsorvezető is összebalhézott az egyik reklámszünetben. TV + Sztárok--"Megrendít a halála" - Így búcsúztak a kollégák Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-igy-bucsuztak-a-kollegak-aigner-szilardtol-veber-istvant-megrenditette-a-halala.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hétfőn reggel összeesett és azonnal meghalt Aigner Szilárd. Úgy tudni, otthonában, szerettei körében érte a halál.TV + Sztárok--Megható! Ez volt Aigner Szilárd utolsó időjárás-jelentésehttp://www.life.hu/sztarok/20160606-elhunyt-aigner-szilardes-ez-volt-az-utolso-idojaras-jelentese.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hétfőn reggel váratlanul elhunyt a közkedvelt meteorológus, Aigner Szilárd. TV + Sztárok--Zöld szemű szörny jelent meg a szigeten: Féltékenység a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-feltekenyseg-utotte-fel-a-fejet-a-felnottfilmes.htmlPetu megrettent, amikor meglátta az újonnan érkező Luciát, aki azonnal szemet vetett a felnőttfilmes lány pasijára. TV + Sztárok--"Jack Black elhunyt": halálhírét keltették a népszerű komikusnak http://www.life.hu/sztarok/20160606-jack-black-halalarol-szolo-hirek-leptek-el-az-internetet-a-szinesz-rogton-kozlemenyt-adott-ki.htmlA színész és egyik jó barátja, Kyle Gass Twitterén tűnt fel egy bejegyzés, miszerint a színész 46 éves korában meghalt. A rajongók persze azonnal kiakadtak, de mint később kiderült, egy rossz tréfáról volt csak szó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.