Letiltották Freddie-t! Nem nyilatkozhat?

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
interjú Freddie Fehérvári Gábor Alfréd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország kíváncsi hazánk újdonsült sztárjára, Fehérvári Gábor Alfrédra, ám hiába. Az énekessel ugyanis még személyesen sem lehet interjút csinálni.

Freddie egyik pillanatról a másikra lopta be magát a közönség szívébe, amikor a Rising Starban feltűnt, és ugyan a dobogóról lecsúszott, de ez nem jelentette azt, hogy feledésbe merült volna. Miután kikerült Stockholmba az Eurovíziós Dalfesztiválra, majd bejutott a döntőbe, szinte már lehetetlenség volt kontaktust teremteni vele. No, nem azért, mert ő nem akarta, hanem azért, mert menedzsere szinte minden megkeresést hárított - írja a Bors.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Hiába próbált ugyanis a lap több kollégéja is interjút készíteni az elmúlt időszakban Freddie-vel, nem jártak sikerrel. Így volt ez a Fono­gram-díjátadó gáláján is. Kíváncsiak voltak arra, milyen érzés hirtelen két jelölést kapni, és hogyan látja Freddie a jövőjét a szakmában, kérdéseinket azonban feltenni sem lehetett neki.

Menedzsere ugyanis rögtön kikötötte: Freddie nem nyilatkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.