Szombaton a II. Erzsébet brit királynő 90. születésnapjára tervezett parádét vezényelték le Londonban, ám a műsort egy váratlan esemény szakította félbe. Egy katona ugyanis kidőlt a sorból.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a királynő születésnapját tegnap óriási bulival ünnepelték az angolok, a királyi család pedig Saroltával és György herceggel együtt a Buckingham-palota erkélyéről nézte a légi bemutatót. Erről itt nézegethetsz képeket.

Forrás: AFP/Oli Scarff

Ezalatt a rendezvény földi részén nagyjából 1500 katona vonult fel, ahol mindenki tökéletesen követte az előre meghatározott tervet. Illetve majdnem mindenki. Egyikük ugyanis arccal előre összeesett. Mivel a többi katona ilyen esetben sem léphet ki a szerepéből, így ők végezték tovább az előre meghatározott feladatukat, miközben társukat hordágyon elszállították az esemény helyszínéről.

Forrás: AFP/Oli Scarff

Egyelőre nincs arról információ, hogy mi történhetett a katonával,

de az mindenesetre biztos, hogy a királynő tiszteletére rendezett háromnapos esemény igencsak megviseli a katonákat. Pénteken ugyanis a légierő egyik tagja esett össze a Szent Pál-székesegyháznál.