Horváth Éva hatalmas kihívásra vállalkozott

Forrás: Facebook/Horváth Éva -
kihívás Szent Jakab út Horváth Éva bicikli zarándokút El Camino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell zarándokútra indult, és úgy döntött, két keréken gyűr maga alá több száz kilométert.

Horváth Éva az El Caminóra indult, ám nem gyalogszerrel hódítja meg a világ egyik leghíresebb zarándokútját, hanem egy szuper bringával vágott neki az útnak. A közel 800 kilométeres táv kemény erőpróbának ígérkezik, de Éva van olyan belevaló csaj, hogy biztosan sikerre viszi a tervét.

Forrás: Facebook/Horváth Éva

„Kezdődjön az El Camino! Én idén ezzel a szuper Piaggio bicajjal vágok neki az útnak! Nehéz lesz, de megcsinálom!" – írta Éva a kép mellé.

Forrás: Facebook/Horváth Éva

El Camino

A Szent Jakab-útat, melynek spanyol neve (Camino de Santiago) El Camino-nak is nevezik. Ez az ősrégi zarándokút, a kelta időkben a Tejút szimbóluma volt és a maival ellenkező irányban járták be a zarándokok. A mai út Spanyolország Galicia tartományának fővárosába, Santiago de Compostelába vezet.
Megdöbbentő titok derült ki az ABBA énekesnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-megdobbento-titok-derult-ki-az-abba-enekesnojerol.htmlA rajongók boldogan fogadták, hogy egy estére ismét összeállt az ABBA. Nem meglepő, hogy ezután azt remélték, a kedvenc bandájuk együtt marad, de mint kiderült, erről szó sincs. A banda szőkesége, Agnetha Fältskog el is mondta, hogy miért. TV + Sztárok--Selena Gomez összetört: koncertjén omlott össze barátnője elvesztése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160613-selena-gomez-koncertjen-omlott-ossze-baratnoje-christina-grimmie-halala-miatt.htmlMeghalt Selena Gomez barátnője, Christina Grimmie, akit aláírás-osztogatás közben lőttek le péntek este. Az énekesnő a koncertjén sem tudta visszatartani könnyeit. TV + SztárokAFPÚjabb dráma! Halálos fenyegetést kapott Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160613-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-halalos-fenyegetest-kapott-titokzatos-idegen-vadaszik-ra.htmlBüntető feljelentést tett ismeretlen tettes ellen Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi. Az előadóművész ugyanis valakinek útjában áll. Legalábbis ez derül ki abból a levélből, amelyet elküldtek a nyilvános e-mail címére, de ezzel nem elégedett meg a levél írója, mert szerkesztőségünk központi e-mail címére is elküldte azt. Lajcsit életveszélyesen megfenyegették. TV + SztárokOrigoAigner Szilárd lánya: "Édesapám soha nem volt depres­sziós! "http://www.life.hu/sztarok/20160611-aigner-szilard-lanya-lanya-lucia-szerint-edesapam-soha-nem-volt-depres-szios.htmlMég egy hét sem telt el azóta, hogy Aigner Szilárd hétfő reggel váratlanul elhunyt otthonában, ám máris számtalan teória és találgatás született halálának körülményeit illetően.TV + Sztárok--Pachmann Péter: "Többet hoztam, mint ami vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160611-pachmann-peter-interju-a-tv2-hiradosaval-tobbet-hoztam-mint-ami-vagyok.htmlPachmann Péter volt A Nagy Duett nagy meglepetése, a korábban csak zakóban és nyakkendőben látott híradós a show kedvéért sokszor lépte át saját határait. Úgy véli, többet hozott, mint ami valójában - ezzel pedig az első helyig jutott Péter Szabó Szilvia oldalán. Tizenkilenc éve képernyőn van, de a népszerűséget csak most tapasztalja, erről is mesélt az Origónak. TV + SztárokOrigoSzürke menedzsert kreáltak volna a dögös, bögyös Liptai Claudiából?http://www.life.hu/sztarok/20160610-szurke-menedzsert-krealtak-volna-a-dogos-bogyos-liptai-claudiabol.html"Mindenki szeret tartozni valahová" - ezzel a posztszöveggel osztotta meg a Facebookon Liptai Claudia menedzsmentjének és a hozzájuk tartozó sztároknak a közös fotóját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.