Selena Gomez összetört: koncertjén omlott össze barátnője elvesztése miatt

Forrás: AFP -
Selena Gomez halál koncert könnyek Christina Grimmie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Selena Gomez barátnője, Christina Grimmie, akit aláírás-osztogatás közben lőttek le péntek este. Az énekesnő a koncertjén sem tudta visszatartani könnyeit.

Nem tudta palástolni fájdalmát Selena Gomez, akinek jó barátnője volt a meggyilkolt Christina Grimmie. A The Voice című tehetségkutatóban híressé vélt énekesnőre pénteki koncertje után lőttek rá, a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Forrás: Twitter/ Selena Gomez

Selena Gomez könnyek között beszélt koncertjén a rajongóknak a barátnőjéről. „Sosem vesztette el a hitét. És most nem a vallásról beszélek, csak arról, hogy neki mindig volt hite. Egyszerűen nem értem, hogy ez hogyan történhetett meg, de a következő számot neki éneklem” - mondta Miamiban megtartott koncertjén az énekesnő, aki közös képet is posztolt Twitterre. „Teljesen összetört a szívem. Nagyon hiányzol, Christina” - írta Selena a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.