Oscar Pistorius túl depressziós a tanúskodáshoz

Forrás: AFP/Herman Verwey -
tanúskodás depresszió Oscar Pistorius paralimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatszoros paralimpiai bajnok 2013. február 14-én ölte meg modell barátnőjét a vád szerint, azonban nem tanúskodott újabb tárgyalásán mentális problémákra hivatkozva.

Oscar Pistorius ismét bíróság elé állt, ugyanis áprilisban újabb bizonyítékokat találtak a sportoló ellen. A paralimpikon azt állította, hogy betörőnek hitte kedvesét, Reeva Steenkampot, ezért lőtte le, azonban később olyan ütésnyomokat találtak a nő testén, amiről feltételezték, hogy Oscar Pistorius kritkettütője okozhatta.

Forrás: AFP/Herman Verwey

A sportoló újabb tárgyalásán nem akart tanúskodni, arra hivatkozva, hogy túlságosan depressziós, pedig akár 15 év börtönre is ítélhetik szándékos emberölésért, ami ellen nem fellebbezhet. A paralimpikon már 1 évet töltött előzetes letartóztatásban, a börtönben töltött idők is megviselték állítása szerint. Ahogy az is, hogy nem tudta rendesen meggyászolni barátnőjét, valamint, hogy húga elköltözött Dél-Afrikából a testvérei közül pedig hozzá állt a legközelebb - írja a Daily Mail.

Vérfagyasztó meglepetés áldozata lett egy tini, aki egy halott denevért talált a müzlijébenhttp://www.life.hu/news/20160613-egy-tini-halott-denevert-talalt-a-muzlijeben.htmlRémisztő meglepetésben volt része annak a tininek, aki mit sem sejtve kibontotta a müzlijét, majd amikor a tányérjába öntötte, a finomsággal együtt egy halott denevér is kipottyant a dobozból. NewsGatyájába nyúlt az izgalomtól a német szövetségi kapitányhttp://www.life.hu/news/20160613-gatyajaba-nyult-az-izgalomtol-a-nemet-szovetsegi-kapitany-joachim-low.htmlA jelenlegi német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw különös módokon vezeti le a feszültséget. Ezúttal a gatyájába nyúlt bele.News--Elhunyt egy ittas szurkoló a foci EB-nhttp://www.life.hu/news/20160613-elhunyt-egy-ittas-eszakir-szurkolo-darren-rodgers-a-foci-europa-bajnoksagon.htmlŐ lett az első, aki meghalt a 2016-os Európa Bajnokságon. Az északír drukker egy tengerparti sétányról esett le Nizzában. News--Ilyen luxusgéppel utazik a magyar válogatott: nézd meg belülről! http://www.life.hu/news/20160613-repulo-belulrol-magyar-valogatott-ilyen-luxusgeppel-megy-a-helyszinre-fotok.htmlA fiúk a jelek szerint nagyon izgatottak, hiszen holnap pályára lépnek Ausztria ellen. News--Hosszú Katinka sem hagyta szó nélkül az orlandói mészárlásthttp://www.life.hu/news/20160613-hosszu-katinka-sem-hagyta-szo-nelkul-az-orlandoi-meszarlast.htmlA világbajnok úszó is értetlenül áll az orlandói tragédia előtt, és ennek a Facebookon adott hangot. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBombát találtak az Infoparkban, kiürítették az épületekethttp://www.life.hu/news/20160613-infopark-bombat-talaltak-a-teruleten-azonnal-kiuritettek-a-helyszint.htmlFöldből kiásott bomba miatt ürítették ki hétfőn reggel az Infopark épületeit, tíz napja ugyanez zajlott le a területen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.