Tücsi egyenesen a helyszínen szurkol a magyar válogatottnak, Dukai Regina cuki szurkolótársat talált, Tóth Gabi szexi felsőben tombol. 

Korábban, Berki Krisztián és Istenes Bence mesélt a Life.hu-nak arról, hogy szurkol majd a magyar csapatnak. Mivel ma lép pályára a válogatottunk, összegyűjtöttük, hogy készülnek a sztárok a nagy pillanatra, amikor a magyar csapat színre lép Ausztria ellen.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

Tücsi és Pordán Petra hete igen izgalmasnak ígérkezik: a Sláger TV műsorvezetői Bordeaux-ba utaztak a Foci Eb-re, hogy testközelből bíztassák a magyar labdarúgó-válogatottat.

„Vasárnap éjjel érkeztünk meg Párizsba. Kicsit fáradtak voltunk, de azért ellátogattunk még az Eiffel-toronyhoz, ami csodaszép! Másnap utaztunk át Bordeaux-ba, ahol a keddi osztrák-magyar összecsapáson biztatjuk majd labdarúgó-válogatottunkat. Beszereztük már a legfontosabb szurkolói kellékeket: piros-fehér-zöld sálakat és kis kesztyűket vettünk, a meccsre még az arcunkat is kifestjük" – mondta el Petra, akinek egyik kedvence Böde Dani, a magyar válogatott csatára.

Forrás: Keller Matyas

Nagyon szeretem a sportokat, meccsekre is szívesen járok. A város gyönyörű volt az éjszakai fényekkel, és nagyon szeretnék egyszer a szőke herceggel is eljönni ide" – árulta el Tücsi, aki izgatottan készül a keddi élő közvetítésre. „Ha a magyar csapatnak sikerül megint kellően 'felszívnia' magát, akkor szerintem meglehet a győzelem" – latolgatta az esélyeket a csinos tévés.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Dukai Regina cuki keresztlányával drukkol majd. Kettejük fotója láttán, biztosak vagyunk benne, hogy ők az egyik legédesebb szurkolópáros.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Tóth Gabi kedd estére vad drukkerrá változott, és magára öltötte a szurkoló topját, amiben éppoly szexi, mint bármi másban.