Meccsre fel! Így szurkolnak a magyar sztárok

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Tücsi Európa Bajnokság magyar futballválogatott szurkolás Dukai Regina Pordán Petra drukker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi egyenesen a helyszínen szurkol a magyar válogatottnak, Dukai Regina cuki szurkolótársat talált, Tóth Gabi szexi felsőben tombol. 

Korábban, Berki Krisztián és Istenes Bence mesélt a Life.hu-nak arról, hogy szurkol majd a magyar csapatnak. Mivel ma lép pályára a válogatottunk, összegyűjtöttük, hogy készülnek a sztárok a nagy pillanatra, amikor a magyar csapat színre lép Ausztria ellen.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

Tücsi és Pordán Petra hete igen izgalmasnak ígérkezik: a Sláger TV műsorvezetői Bordeaux-ba utaztak a Foci Eb-re, hogy testközelből bíztassák a magyar labdarúgó-válogatottat.

„Vasárnap éjjel érkeztünk meg Párizsba. Kicsit fáradtak voltunk, de azért ellátogattunk még az Eiffel-toronyhoz, ami csodaszép! Másnap utaztunk át Bordeaux-ba, ahol a keddi osztrák-magyar összecsapáson biztatjuk majd labdarúgó-válogatottunkat. Beszereztük már a legfontosabb szurkolói kellékeket: piros-fehér-zöld sálakat és kis kesztyűket vettünk, a meccsre még az arcunkat is kifestjük" – mondta el Petra, akinek egyik kedvence Böde Dani, a magyar válogatott csatára.

Forrás: Keller Matyas

Nagyon szeretem a sportokat, meccsekre is szívesen járok. A város gyönyörű volt az éjszakai fényekkel, és nagyon szeretnék egyszer a szőke herceggel is eljönni ide" – árulta el Tücsi, aki izgatottan készül a keddi élő közvetítésre. „Ha a magyar csapatnak sikerül megint kellően 'felszívnia' magát, akkor szerintem meglehet a győzelem" – latolgatta az esélyeket a csinos tévés.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Dukai Regina cuki keresztlányával drukkol majd. Kettejük fotója láttán, biztosak vagyunk benne, hogy ők az egyik legédesebb szurkolópáros.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Tóth Gabi kedd estére vad drukkerrá változott, és magára öltötte a szurkoló topját, amiben éppoly szexi, mint bármi másban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.