Európa-bajnok képregény Iron Lady Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszóklasszis mostantól képregény-formában is meghódítja a világot, a legújabb motivációs projekthez pedig egy izgalmas videó is érkezett.

Többszörös világ- és Európa-bajnok úszónk, Hosszú Katinka a Facebookon jelentette be, hogy a brandje mögött álló Iron Corporations egy újabb piacot is meghódít, ugyanis képregény-sorozatot jelentetnek meg Iron Lady: Arcanum címmel.

A projekt célja, hogy kreatív módon motiválja, szórakoztassa az olvasókat, ráadásul a képregény létrehozásánál is sok fiatalnak adtak munkalehetőséget a poszt szerint. A kiadvány havonta jelenik majd meg, az első számot pedig július 1-től lehet kapni.

Nemcsák Károly hisz a magyar válogatott győzelmébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160614-nemcsak-karoly-hisz-a-magyar-valogatott-gyozelmeben.htmlNemcsák Károly is megszólalt a keddi Magyarország-Ausztria meccsel kapcsolatban. A színész tényleg hisz a magyar a csapatban, és bízik benne, hogy nyerni fognak. TV + SztárokOrigoA sztárok is Eb-lázban égnek: kiderült, hogy kinek szurkol Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160614-kiderul-hogy-melyik-eb-csapatnak-szurkol-majka.htmlMajka lerántotta a leplet a kedvenceiről, Növényi Norbert pedig esélyt latolgatott. Nem is akárhogyan: ilyen reakciót még biztosan nem láttál! TV + Sztárok--Megjelentek az első képek az új Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-megjelentek-az-elso-kepek-az-uj-szivek-szallodajabol.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is. TV + Sztárok--Melissa McCarhty egy elviselhetetlen hisztérika?http://www.life.hu/sztarok/20160609-melissa-mccarhty-egy-elviselhetetlen-hiszterika-a-kollegai-is-utaljak.htmlA Szívek szállodája rajongói eléggé csalódottak voltak, amikor felröppent a hír, hogy Sookie, azaz Melissa McCarthy nem tér vissza a sorozatba, később persze kiderült, hogy a hír nem igaz, ennek viszont a sztár kollégái örültek a legkevésbé. TV + Sztárok--Hurrá! A monitorunkon landolt az Aranyélet császárahttp://www.life.hu/sztarok/20160531-a-monitorunkon-landolt-az-aranyelet-csaszara.htmlA nagysikerű Aranyélet című sorozat stábja már javában forgat, ráadásul az HBO egy újabb képet is mutatott a munkálatokról. TV + Sztárok--Kiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-kiderult-hogy-miert-szolt-be-vajna-timinek-andy-vajna.htmlVajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.