hajlékonyság utazás Ausztria Lilu RTL Klub láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elég furcsa pózban utazott a kisbuszban, amely éppen Ausztriába szállította.

Lilu a magyar válogatott első csoportmeccsét Ausztriában nézi majd. A műsorvezetőt éppen az út közben kapták lencsevégre, amikor felkapott lábakkal próbálta elütni az időt a hosszú utazás közben. Úgy tűnik, Lilu bármikor a nyakába kapja a lábát, vagy éppen az autó tetejét támasztja talpaival.

Forrás: Facebook/Lilu
Így dobták ki a háremből a pucér társkereső szilikoncsodáját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szilikon-csodaja-trixi-repult-a-harembol.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőben, Krisztián kegyetlen feladatot kapott, ki kellett szórnia egy lányt. TV + Sztárok--Szexi fotósorozat készült a pucér társkereső szereplőirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereploirol-szexi-fotosorozat-keszult.htmlMa este kiderül, hogyan alakul az édes hármas románca, Krisztián enged a kísértésnek, vagy korábbi kiszemeltjét, Petut választja? A szigeten maradt utolsó hármas különleges fotózáson dobta le magáról a ruhát, ezúttal már egy hazai helyszínen. TV + Sztárok--Radics Giginek egy világsztár borult a nyakábahttp://www.life.hu/sztarok/20160613-radics-gigi-enekesnonek-egy-vilagsztar-michael-jackson-koreografusa-borult-a-nyakaba.htmlAz énekesnő Michael Jackson koreográfusával találkozott, aki láthatóan odavolt Gigiért. TV + Sztárok--Zöld szemű szörny jelent meg a szigeten: féltékenység a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-feltekenyseg-utotte-fel-a-fejet-a-felnottfilmes.htmlPetu megrettent, amikor meglátta az újonnan érkező Luciát, aki azonnal szemet vetett a felnőttfilmes lány pasijára. TV + Sztárok--Melltapizás minden mennyiségben a pucér társkeresőben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresoben-beindult-a-melltapizas-a-csajok-mellen-ragadtak.htmlTrixi az Ádám keresi Évát legutóbbi adásában nem tétlenkedett, és hol az ő mellét tapogatták, hol pedig ő tapogatta az újonnan érkezett szilkoncsodát. TV + Sztárok--"Ha nem találok fiút, elviszem magammal" - Biszexualitásáról vallott a pucér társkereső szereplője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-meztelen-tarskeresojenek-trixije-bevallotta-leszbikussagat.htmlTrixi, amint meglátta az újonnan érkező, szilikoncsodákkal rendelkező Luciát, bevallotta, ő a csajokat sem veti meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.