Reeva Steenkamp édesapja is megszólalt: "Pistoriusnak bűnhődnie kell!"

Forrás: AFP -
gyilkosság Oscar Pistorius bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar Pistorius egy krikettütővel brutálisan megverte barátnőjét, aki el akart menekülni, a férfi ekkor lőtte le - állítja ügyészség a paralimpiai bajnok barátnőjének holttestén talált nyomok alapján. A keddi tárgyaláson Steenkamp apja is megszólalt.

Mint arról beszámoltunk, Oscar Pistorius hétfőn mentális problémákra hivatkozva nem állt a bíróság elé, ám kedden megjelent, ráadásul most először

szembe kellett néznie a halott lány édesapjával is.

Forrás: AFP

A tárgyaláson Steenkamp apja is megszólalt: a férfi az egész bíróság előtt kikelt magából, majd könnyeivel küszködve azt kérte, hogy mutassák meg a világnak, hogy

milyen szörnyű kínok között halt meg a lánya.

A férfi hozzátette, hogy a sportolónak meg kell fizetnie a bűnéért, és bár felesége erősebb, mindketten képtelenek feldolgozni a gyermekük elvesztését. A férfi szavainak hallattán Pistorius elsírta magát, és bár ő nem, de ügyvédje reagált az elhangzottakra.

"Megértjük, és nagyon nagyon-nagyon sajnáljuk, de bármit csinálunk, vagy mondunk, sajnos nem tudjuk őt visszahozni" - számolt be a Daily Mail.

Tizenegy oldalas vádirat született Oscar Pistorius ellen Forrás: AFP/Stephanie de Sakutin

Az ügy előzménye, hogy a sportoló ellen még áprilisban újabb bizonyítékokat találtak. A paralimpikon azt állította, hogy betörőnek hitte kedvesét, Reeva Steenkampot, ezért lőtte le, azonban később olyan ütésnyomokat találtak a nő testén, amiről feltételezték, hogy Oscar Pistorius kritkettütője okozhatta. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár 15 évet is kaphat.

Tigris támadt a fiatal nőre: Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20160613-megtamadta-a-not-a-tigris-1.htmlSokkoló videó látott napvilágot a napokban: bár a nő tudja, hogy a háta mögött közeledik a rá vadászó tigris, mégsem menekül el. News--Hosszú Katinka sem hagyta szó nélkül az orlandói mészárlásthttp://www.life.hu/news/20160613-hosszu-katinka-sem-hagyta-szo-nelkul-az-orlandoi-meszarlast.htmlA világbajnok úszó is értetlenül áll az orlandói tragédia előtt, és ennek a Facebookon adott hangot. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoAz orlandói merénylet után a Facebook is segített az áldozatoknakhttp://www.life.hu/news/20160613-az-orlandoi-merenylet-utan-a-facebook-ellenorzo-funkcioja-is-eletbe-lepett.htmlAz Egyesült Államokban először az orlandói tragédiát követően lépett életbe a Facebook ellenőrző funkciója, amelynek segítségével a túlélők jelezhették ismerőseiknek, hogy jól vannak. News--Megkínozta és megölte barátnőjét, majd lecsapolta a véréthttp://www.life.hu/news/20160602-a-fiatal-lanyt-kasiant-baratja-megkinozta-es-megcsonkitotta-a-halala-elott-a-veret-pedig-lecsapolta.htmlHalálra vagy tényleges életfogytiglani börtönre is ítélhetik a Hollywoodban élő kanadai horrorszerzőt, a 35 éves Blake Leibelt, aki a vádak szerint megkínozta és megölte barátnőjét, Iana Kasiant, majd lecsapolta a vérét. NewsOrigo40 lefagyasztott tigriskölyköt találtak a buddhista templombanhttp://www.life.hu/news/20160601-40-lefagyasztott-tigriskolykot-talaltak-a-buddhista-templomban.htmlEgyelőre nem tudni, hogy a szerzetesek miért tárolták a tigrisek tetemeit a hűtőben. NewsOrigo65 millió Tumblr-felhasználó jelszavát lopták elhttp://www.life.hu/news/20160531-65-millio-tumblr-felhasznalo-jelszavat-loptak-el.htmlInternetes feketepiacon árusították több millió felhasználó jelszavát és e-mail-címét. Az adatok még a Tumblr mikroblogot ért 2013-as támadáskor szivárogtak ki. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.