A Csillag születik című műsorban feltűnt egykori tehetséges teremőr ma már kizárólag zenei karrierjére koncentrál, és nem tagadja, legnagyobb múzsája Csilla, akivel hét éve él kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban.

Régóta nem hallottunk Tabáni Istvánról, de most elmondta, hogy jegyese nélkül nem is születhetnének meg dalai, hiszen szövegei nagyrészt szerelmi vallomások, különleges szerenádok, amelyeket nap mint nap szőke kedvese inspirál. 

Tabáni IstvánForrás: RTLKLUB

"A Szerelem, várj című lemezemen lévő dalok többsége Csillának szól, a vele átélt élményeimről, érzéseimről és sokszor olyan rejtett üzenetekről, amelyeket csak mi ketten értünk. Amolyan titkos vallomások ezek a zenék, saját és közös életünk lenyomatai. Nyilván az általánosságok mellett nagyon sok személyes utalás van, amelyeket megtartunk magunknak, de természetesen néha azért a közönséget is beavatjuk" – vallotta be Tabáni, aki már régóta közös otthonban él Csillával, 2014 szentestéjén meg is kérte a kezét, ám az esküvő azóta is várat magára. "Hamarosan szeretnénk összeházasodni és családot alapítani, de egyelőre a biztos anyagi hátteret szeretném magunknak megteremteni." 

Minimum két gyereket szeretnénk, 

de úgy gondolom, egy-két éven belül majd az élet eldönti, mennyien leszünk" – fogalmazott Tabáni, akit Csilla rendszeresen elkísér hétvégi fellépéseire, a színfalak mögül hallgatja a melódiákba rejtett szerelmi vallomásokat. István szeretettel fogadja kedvesét, de nem tagadja, azért egy szombat esti koncert nem hasonlítható össze egy romantikus sétával. 

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Szerintem annyi a trükk, hogy őszintén, szívből kell jönniük az érzéseknek, és akkor minden megy magától!" – válaszolta a zenész a Blikk azon kérdésére, hogy mi a sírig tartó szerelem titka.

!
A kezdetben múzeumi teremőrként dolgozó Tabáni István tehetségét és szerénységét 2009-ben a Csillag születikben ismerhette meg az ország, és az énekes azóta sem változtatott stílusán. Elmondta, igyekezett mindig megőrizni egyéniségét, bár az évek alatt nem volt mindig könnyű kiállni ön­ma­gáért és fent maradni a szakmában, de kitartása meghozta gyü­mölcsét. Fontos számára, hogy hű legyen önmagához, ez garantálja előadói hitelességét.