Elgázolnád a pasidat bosszúból? Ez a nő megtette!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger -
gázolás cserbenhagyásos gázolás Arizona autó Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy autós elüt egy férfit, majd elhajt. A cserbenhagyásos gázolással egy 44 éves nőt vádolnak, akiről kiderült, hogy áldozata az exe volt, majd azt is bevallotta, hogy bosszúból gázolta el.

A cserbenhagyásos gázolás az arizonai Phoenixben történt, még áprilisban. A felvételen jól látszik, hogy a biciklist egyszer csak elgázolja egy autós, aki

ráadásul még gyorsított is előtte, majd elhajtott, ezzel magára hagyva a földön fekvő férfit.

Az áldozat végül felkelt, és - számunka érthetetlen okból - a hátát fájlalva elszaladt, de egyensúlyát vesztette és átesett egy kerítésen.

A nyomozásban gyorsan fény derült az ügy hátterére: a Mustangot egy 44 éves nő vezette, aki direkt gázolta el korábbi partnerét. Erre pedig szerinte jó oka volt, mivel arra hivatkozott, hogy

a férfi a baleset előtt nem sokkal közölte vele, hogy HIV-pozitív, és állítólag kiröhögte a nőt.

Gyilkossági kísérlet, halálos fegyverrel való támadás és cserbenhagyás vádjával állítják bíróság elé a nőt, áldozata agyrázkódást és csigolyatörést szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.