Hatalmas küzdelem - Döntetlent játszott Izlanddal Magyarország (1:1)

Forrás: Polyák Attila -
Európa-bajnokság futball Izland Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország 1-1-es döntetlent játszott Izland ellen szombat este, a magyar csapat egy öngóllal egyenlített a 88. percben.

A keddi magyar-osztrák mérkőzés után ismét hihetetlenül izgalmas meccset láthattunk. Az első félidőben az Izlandnak ítélt 11-esből származó gól után még keményebben küzdöttek a srácok, végül az ellenfél öngóljával egyenlítettünk. A helyszínen és a magyarországi utcákon is hatalmas a tombolás: döntetlennek nem örültünk még ennyire.

Forrás: Polyák Attila

Drámai percek! Beszéde közben omlott össze a gyászszertartáson a meggyilkolt, fiatal Voice-énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160618-eltemettek-christina-grimmiet-az-amerikai-voice-ban-feltunt-22-eves-enekesnot.htmlSzűk családi körben eltemették Christina Grimmie-t, az amerikai Voice-ban feltűnt 22 éves énekesnőt, akivel egy hete végzett koncertjén egy őrült merénylő Orlandóban. News--Morgó, a papagáj magyar sikert jósolt a szombat esti mérkőzésen - Videó!http://www.life.hu/news/20160618-a-magyar-labdarugo-valogatott-sikeret-josolta-izland-egyuttese-ellen-morgo-a-nyiregyhazi-allatpark.htmlA magyar labdarúgó-válogatott sikerét jósolta Izland együttese ellen Morgó, a Nyíregyházi Állatpark papagája.NewsOrigoHuszonkét embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóbólhttp://www.life.hu/news/20160618-huszonket-embert-mentettek-ki-penteken-a-velencei-tobol.htmlÖsszesen 22 embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóból a vízi rendőrök - közölte szombaton a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.News--Újabb részletre derült fény a meggyilkolt soroksári futónő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160617-ujabb-reszletre-derult-feny-a-meggyilkolt-soroksari-futono-ugyeben.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akit 2013. szeptember 25-én megerőszakoltak, majd megöltek a Szigetdűlőn. Az ügyet nemrég ismét elővették, és egy újabb részlet is kiderült. NewsThinkstockProstitúcióból származó milliókat mosott tisztára egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160617-franciaorszagban-futtatott-prostikbol-szarmazo-milliokat-mosott-tisztara-egy-szegedi-ferfi.htmlProstituáltakat futtató bűnszervezet működéséből szerzett pénz eredetének eltitkolása miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen. Előzetesbe kerülhet. NewsThinkstockVillanyoszlopnak csapódott és meghalt egy 15 éves motoroshttp://www.life.hu/news/20160616-eletet-vesztette-egy-15-eves-mindszenti-motoros.htmlMotorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.