Fülöp-szigetek vulkán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzoszlop és hamufelhő emelkedett a magasba szombaton a Fülöp-szigeteki Kanlaon tűzhányóból.

A hatóságok arra kérték az embereket, hogy a négy kilométer sugarú kiürítési zónába ne lépjenek be, a hegy körül továbbra is riasztás van érvényben, a kráterből ugyanis ismét gőz és hamu törhet a magasba. A hatóságok arról tájékoztattak, hogy eddig három vulkáni eredetű földmozgást érzékeltek a hegy körül, amelyből száz méter magas gőzoszlop emelkedett fel.
A kitörés a légiközlekedést is érinti; a pilótákat is felszólították, hogy kerüljék el a hegyet, mert a hamu kárt okozhat a repülőgépekben.

Képünk illusztráció Forrás: NASA

Megrongálódott a lezuhant egyiptomi gép fekete dobozahttp://www.life.hu/news/20160618-megrongalodott-a-lezuhant-egyiptomi-gep-fekete-doboza.htmlRendkívüli mértékben megrongálódott a májusban lezuhant egyiptomi személyszállító repülőgép második feketedoboza, amelyet pénteken hoztak fel a tengerfenékről, és ezért nem várható gyors eredmény a történtek kiderítésére - közölte egy egyiptomi tisztviselő. News--Újabb részletre derült fény a meggyilkolt soroksári futónő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160617-ujabb-reszletre-derult-feny-a-meggyilkolt-soroksari-futono-ugyeben.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akit 2013. szeptember 25-én megerőszakoltak, majd megöltek a Szigetdűlőn. Az ügyet nemrég ismét elővették, és egy újabb részlet is kiderült. NewsThinkstockÖsszevertek egy diákot, mert magyar mezt viselthttp://www.life.hu/news/20160617-osszevertek-a-diakot-aki-magyar-mezt-viselt-a-horvat-parton.htmlMiközben ütötték, és rúgták a támadói azt kiabálták, hogy menjen vissza Magyarországra. Szerencsére a fiatal férfi komolyabb sérülések nélkül megúszta. NewsThinkstockTerence Hill is drukkol a magyar válogatottnakhttp://www.life.hu/news/20160617-terence-hill-is-drukkol-a-magyar-valogatottnak.htmlA 77 éves olasz színész egy Rómában tanuló magyar papnak mesélt arról, hogy szurkol a magyar csapatnak a foci-Eb-n. News--Egy vegyesbolt pénztáránál, rejtélyes körülmények között halt meg egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160617-rejtelyes-korulmenyek-kozott-egy-vegyesbolt-penztaranal-halt-meg-egy-kisfiu.htmlÉdesapja arra gyanakszik, hogy a négyéves kisfiút - aki a kassza melletti fagyasztónál állt, amikor összesett - áramütés érhette. News--Nyilvánosságra hozták a brutális fotókat Pistorius meggyilkolt barátnőjéről (18+)http://www.life.hu/news/20160616-nyilvanossagra-hoztak-a-brutalis-fotokat-pistorius-meggyilkolt-baratnojerol.htmlReeva Steenkamp édesapja kérte, hogy mutassák meg a nyilvánosságnak, hogyan találtak rá a lányára. A bíróság jóváhagyta a kérést. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.