Gáspár Laci is ott lesz az ősszel rajtoló X-Faktor zsűrijében, az énekest is egy tévés tehetségkutató indította el a pályán. A válogatásokon sokszor érte kudarc, többször próbálta újra - úgy véli, tapasztalatai segítik majd abban, hogy jó mentora legyen a szériának.

"Eszembe jutott, hányszor indultam el, hányszor nem sikerült, és hányszor kezdtem újra. Majdnem tíz évet kellett várnom az áttörésre, sok idő telt el, mire megmutathattam magam" - mesélte az X-Faktor mentora az Origónak. Úgy véli, a tehetségkutatókban szerzett tapasztalat megkönnyíti a dolgát, komolyan veszi a rá bízott feladatot. "Nagyon nehezen indult be nálam az egész, ezért is becsülöm annyira. Sokáig vágytam rá és küzdöttem, mire esélyt kaptam, most a másik oldalán szeretnék helyt állni. Komolyan veszem, és lelkiismeretesen fogom csinálni."

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ő is többször kapott negatív kritikát az évek alatt, bátran felvállalja majd, ha nem tetszik egy-egy előadás. "Nekem is mondtak véleményt, és nem mindig jót, a kérdés csak az, hogyan mondják. Sokszor éreztem, hogy nem is figyeltek az előadásra és úgy kritizálták, de ha valaki figyel, és segítő szándékkal mond valamit, akkor el lehet fogadni a negatív kritikát is. Én figyelni fogok, nyitva lesz a szemem és a fülem, senkit nem veszek félvállról. Magamat nem fogom meghazudtolni."

A teljes interjút itt olvashatod el.