Könnyfakasztó nyilatkozatot adtak ki az aligátor által megtámadott gyermek szülei

halál Orlando támadás aligátor Disney World gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéves kisfiút az orlandói Disney Worldben ragadta el egy aligátor. Édesapja próbálta kimenteni gyermekét, mindhiába. A hatalmas traumán keresztülment szülők most nyilatkozatot adtak ki.

Az orlandói Disney World egyik tavának partjáról ragadta el egy aligátor a kétéves kisfiút, akinek testét nagy erőkkel keresték a támadás után. Az aligátor a szülők szeme láttára vonszolta be a gyermeket a vízbe. Az apa hiába próbálta kirángatni a ragadozó szájából a fiát, nem sikerült.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/RIA Novosti

Óriási megrázkódtatáson mentek keresztül, a szülők, akik most nyilatkozatot adtak ki szörnyű helyzetükről. “Melissa és én továbbra is próbálunk megbirkózni szeretett kisfiunk, Lane elvesztésével. Eláraszt bennünket az a támogatás, amit a családtól, barátoktól és az ország minden tájáról kapunk. Megértjük a nyilvánosság érdeklődését, de

kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben, hogy nyugalomra van szükségünk, hogy a fiunkat eltemethessük.

Sem Melissa, sem én, és senki a családból nem fog nyilvános beszédet tartani, mert egyszerűen képtelenek vagyunk rá” - írta az apa.

Nagyon fontos dolgot kért a rajongóktól Dzsudzsák Balázs és a magyar válogatott http://www.life.hu/news/20160620-ezzel-a-keressel-fordult-a-rajongok-fele-dzsudzsak-balazs-sportszeru-drukkolast-var.htmlSportszerű biztatást kér a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs, a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. News--Dráma! Saját autója gázolta halálra 27 éves színészt, Anton Yelchinthttp://www.life.hu/news/20160619-anton-yelchin-orosz-szarmazasu-amerikai-szinesz-huszonhet-eves-koraban-autobalesetben-elhunyt.htmlHuszonhét éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész.NewsOrigoMicsoda öltözőbuli! Erről a képről beszél most a világhttp://www.life.hu/news/20160619-ezequiel-lavezzi-labdarugo-az-argentin-valogatott-csatara-posztolt-egy-vicces-kepet.htmlMíg Magyarország és az egész kontinens az Európa-bajnokságra figyel, a világ másik felén zajlik a Copa América, ahol Dél-Amerika labdarúgó-válogatottjai mérik össze erejüket. Ide kacsintunk most át egy kicsit. News--Dráma! 11 kisgyermek és egy felnőtt halt meg a viharbanhttp://www.life.hu/news/20160619-11-kisgyermek-es-egy-felnott-halt-meg-a-viharban-amikor-a-csonakjaik-felborultak.htmlTizenegy gyerek és egy felnőtt meghalt, két gyerek pedig eltűnt, mert a csónakjaik felborultak az Északnyugat-Oroszországban található Szjamozero tavon a nagy viharban. A csónakokban 47, 12-15 év közötti gyerek utazott.NewsOrigoTerrorriadó a brüsszeli pályaudvaron: Két gyanús csomagot találtakhttp://www.life.hu/news/20160619-terrorriado-a-brusszeli-palyaudvaron-ket-gyanus-csomagot-talaltak.htmlKét gyanús csomag okozott pánikot a brüsszeli főpályaudvaron, de miután nem találtak bennük robbanószerkezeteket, a közlekedést újraindították. Brüsszelben terrortámadás előkészítése miatt tizenkét embert vettek őrizetbe az elmúlt két napban, közülük három előzetes letartóztatásba került.News--Ez is megtörtént: Kikapcsolták az áramot Madonnánálhttp://www.life.hu/news/20160619-madonnanal-kikapcsoltak-az-aramot-az-enekesno-fitnesztermeinek-annyi.htmlLainformációk szerint a popdíva fitnesstermeinek annyi, legtöbbjük már be is zárt, ami pedig megmaradt, ott lekapcsolták az áramot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.