A kétéves kisfiút az orlandói Disney Worldben ragadta el egy aligátor. Édesapja próbálta kimenteni gyermekét, mindhiába. A hatalmas traumán keresztülment szülők most nyilatkozatot adtak ki.

Az orlandói Disney World egyik tavának partjáról ragadta el egy aligátor a kétéves kisfiút, akinek testét nagy erőkkel keresték a támadás után. Az aligátor a szülők szeme láttára vonszolta be a gyermeket a vízbe. Az apa hiába próbálta kirángatni a ragadozó szájából a fiát, nem sikerült. 

Képünk illusztrációForrás: AFP/RIA Novosti

Óriási megrázkódtatáson mentek keresztül, a szülők, akik most nyilatkozatot adtak ki szörnyű helyzetükről. “Melissa és én továbbra is próbálunk megbirkózni szeretett kisfiunk, Lane elvesztésével. Eláraszt bennünket az a támogatás, amit a családtól, barátoktól és az ország minden tájáról kapunk. Megértjük a nyilvánosság érdeklődését, de kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben, hogy nyugalomra van szükségünk, hogy a fiunkat eltemethessük. Sem Melissa, sem én, és senki a családból nem fog nyilvános beszédet tartani, mert egyszerűen képtelenek vagyunk rá” - írta az apa.