Kiáll világhírű barátnői mellett Ireland Baldwin

Gigi Hadid Kendall Jenner Ireland Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég a világhírű Stephanie Seymour illette kritikával Kendall Jennert és Gigi Hadidot: a mai kor lotyóinak nevezte őket. Ireland Baldwin azonban most kiáll barátnői mellett. 

Először is, aki nem tudná, Ireland Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, aki maga is előszeretettel mutogatja magátruhában vagy anélkül. Modellként ő nem ért el akkora sikereket, mint gyermekkori barátnői, Kendall és Gigi, ennek ellenére természetesen kiáll és védi kebelbarátnőit.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

"Korábban nagyon-nagyon jóban voltunk. Kendallal nőttem fel, mindig egy suliba jártunk, és Gigit is régóta ismerem. Nagyszerű emberek, akik még csinosak is, nem érdemelnek ilyen szavakat" - reagált egy magazinnk a szőkeség Stephanie Seymour szavaira, hozzátéve, hogy nem fair dolog összehasonlítgatni a különbőző modellgenerációkat.

Stephanie Seymour Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

Azóta Stephanie is visszaszívta szavait, és a következő üzenetet tette ki Instagram oldalára: ,,A szupermodell az szupermodell. Elismerem és felnézek az ebben a szakmában dolgozó nőkre, különösképp Kendallra és Gigire. 20 éve vagyok a szakmában, tudom, milyen keményen kell dolgozni. Bravo Giginek és Kendallna a sikereikhez"!

Gigi és Kendall Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Most a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!http://www.life.hu/sztarok/20160621-zimany-linda-modell-dukai-regina-modell-der-heni-enekesno-kiss-ramona-szineszno-mind-futballista.htmlZimány Linda és Dzsudzsák Balázs az egyik legendás páros, akik ugyan már rég szakítottak, de még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet. TV + Sztárok--Micsoda fotó! Lilu őrületes dekoltázst villantott http://www.life.hu/sztarok/20160622-lilu-eppen-nyaral-a-musorvezeto-szexi-dekoltazst-villantott-micsoda-kep.htmlA műsorvezető akkor is nagyon jól néz ki, amikor nem festi ki magát. Ezt legújabb fényképe is bizonyítja. TV + SztárokOrigoLeesett az állunk! Katie Holmes Jamie Foxxszal járhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-katie-holmes-jamie-foxx-szal-jar.htmlHihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében. TV + Sztárok--Kínos! Nagyot zakózott koncertjén Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-nagyot-zakozott-koncertjen-selena-gomez.htmlA lépcső minden nő ellensége, főleg magassarkúban. Selena Gomeznek sem sikerült megtartania az egyensúlyát a fellépése közben. TV + SztárokOrigoKirály Gábor tiszteletére szürke mackóban vezették a Mokkáthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-kiraly-gabor-tiszteletere-szurke-mackoban-vezette-a-mokkat-demcsak-zuszsa-es-szebeni-istvan.htmlDemcsák Zsuzsa és Szebeni István is kivette a részét a szurkolásból, és a megszokott sportosan elegáns öltözék helyett melegítőben beszélgettek a vendégeikkel. TV + SztárokOrigoBajor Lili apja legendás darabjában játszik főszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160622-bajor-lili-apja-legendas-darabjaban-a-magnas-miskaban-jatszik-foszerepet.htmlBajor Imre lánya a Színművészeti Egyetem harmadéves hallgatójaként bújik egy halhatatlan karakter bőrébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.