Nemrég a világhírű Stephanie Seymour illette kritikával Kendall Jennert és Gigi Hadidot: a mai kor lotyóinak nevezte őket. Ireland Baldwin azonban most kiáll barátnői mellett. 

Először is, aki nem tudná, Ireland Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, aki maga is előszeretettel mutogatja magátruhában vagy anélkül. Modellként ő nem ért el akkora sikereket, mint gyermekkori barátnői, Kendall és Gigi, ennek ellenére természetesen kiáll és védi kebelbarátnőit.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

"Korábban nagyon-nagyon jóban voltunk. Kendallal nőttem fel, mindig egy suliba jártunk, és Gigit is régóta ismerem. Nagyszerű emberek, akik még csinosak is, nem érdemelnek ilyen szavakat" - reagált egy magazinnk a szőkeség Stephanie Seymour szavaira, hozzátéve, hogy nem fair dolog összehasonlítgatni a különbőző modellgenerációkat.

Stephanie SeymourForrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

Azóta Stephanie is visszaszívta szavait, és a következő üzenetet tette ki Instagram oldalára: ,,A szupermodell az szupermodell. Elismerem és felnézek az ebben a szakmában dolgozó nőkre, különösképp Kendallra és Gigire. 20 éve vagyok a szakmában, tudom, milyen keményen kell dolgozni. Bravo Giginek és Kendallna a sikereikhez"!

Gigi és KendallForrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris