Botrány! Letolatták a bugyit a kislányokkal egy dömsödi iskolában

diákok iskola kislány Dömsöd megaláztatás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanárok aláztak meg több diákot is, miután valaki összepiszkította a lánymosdót. A szülők teljesen felháborodtak az eseten. 

A Blikk információi szerint az iskolában felmerült problémát különleges módon orvosolta a pedagógusokból és takarítónőből összeállt bizottság. Az esetet elszenvedő egyik kisgyerek édesanyja a lapnak azt is elárulta, hogy van olyan diák, aki azóta is teljesen maga alatt van a történtek miatt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A 2. b és 3. c osztályos diák­lányokat egyszerre hívták az udvarra, és sorba kellett állniuk.­ Ezután a tanár nénik és a takarító hármasával hívta­ be őket az egyik terembe, majd mindenkinek le kellett venni­ a bugyiját és pucsítani a tanároknak, hogy megtudják, ki kakilt a WC mellé. Egy 8-9 éves kislánynak hogy magyarázzuk meg szülőként, hogy ez természetes, kicsikém, a tanár néni nem téged akart ezzel büntetni?" - nyilatkozta egy szülő. Az anyukák a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz fordultak, az ügyben indított vizsgálatot pedig már le is zárták: a takarítónőt elbocsátották, míg a pedagógusok két évig nem kaphatnak fizetésemelést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.