Tanárok aláztak meg több diákot is, miután valaki összepiszkította a lánymosdót. A szülők teljesen felháborodtak az eseten. 

A Blikk információi szerint az iskolában felmerült problémát különleges módon orvosolta a pedagógusokból és takarítónőből összeállt bizottság. Az esetet elszenvedő egyik kisgyerek édesanyja a lapnak azt is elárulta, hogy van olyan diák, aki azóta is teljesen maga alatt van a történtek miatt.  

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"A 2. b és 3. c osztályos diák­lányokat egyszerre hívták az udvarra, és sorba kellett állniuk.­ Ezután a tanár nénik és a takarító hármasával hívta­ be őket az egyik terembe, majd mindenkinek le kellett venni­ a bugyiját és pucsítani a tanároknak, hogy megtudják, ki kakilt a WC mellé. Egy 8-9 éves kislánynak hogy magyarázzuk meg szülőként, hogy ez természetes, kicsikém, a tanár néni nem téged akart ezzel büntetni?" - nyilatkozta egy szülő. Az anyukák a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz fordultak, az ügyben indított vizsgálatot pedig már le is zárták: a takarítónőt elbocsátották, míg a pedagógusok két évig nem kaphatnak fizetésemelést.