Futballázban égnek az ÉNB sztárjai

Forrás: RTL Klub -
futball szurkolás Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali drukker ÉNB Karesz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar válogatott hihetetlen szereplése a labdarúgó Európa-bajnokságon az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait is lázba hozta.

Zászlókkal, sálakkal és egyéb piros-fehér-zöld szurkolói kellékekkel készültek a portugálok elleni mérkőzésre.

Forrás: RTL Klub

„Milánnal, Lizával és Sárival a Szabadság téren néztük a meccset, már a mérkőzés előtt hihetetlen jó volt a hangulat és az, hogy háromszor örülhettünk önfeledten ekkora tömegben, az hihetetlen élmény volt. Videókat is csináltam. Azt hiszem, ezeket örökre elrakom." – mesélte Karesz.

„Hát gyerekek, én erre nem is találok szavakat és nincs is nagyon hangom. Szétüvöltettem a fejem a magyar góloknál." – mondta rekedten Milán.

„Az albérletben, közel a Margitszigethez, együtt néztük a meccseket. Hallani lehetett a több ezer ember üvöltését a nyitott ablakoknál. Persze mi is üvöltöttünk minden magyar gólnál." – mesélte Lali, aki fiatal korában igazolt focista is volt.

Forrás:RTL Klub

„Számomra a foci egy igazi szerelem. És amit most átélünk a magyar válogatott jóvoltából, az szinte hihetetlen. Minden meccs után kiálltunk a Margit körúti albérlet erkélyére és együtt ünnepeltünk a Szigetről kiáramló tömeggel. Hátborzongató érzés, amikor ennyien együtt kiabáljuk, hogy Ria-Ria-Hungária. Szerintem most már simán Eb győztesek leszünk" – tette hozzá nevetve az RTL Klub sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.