A magyar válogatott hihetetlen szereplése a labdarúgó Európa-bajnokságon az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait is lázba hozta.

Zászlókkal, sálakkal és egyéb piros-fehér-zöld szurkolói kellékekkel készültek a portugálok elleni mérkőzésre.

Forrás: RTL Klub

„Milánnal, Lizával és Sárival a Szabadság téren néztük a meccset, már a mérkőzés előtt hihetetlen jó volt a hangulat és az, hogy háromszor örülhettünk önfeledten ekkora tömegben, az hihetetlen élmény volt. Videókat is csináltam. Azt hiszem, ezeket örökre elrakom." – mesélte Karesz.

„Hát gyerekek, én erre nem is találok szavakat és nincs is nagyon hangom. Szétüvöltettem a fejem a magyar góloknál." – mondta rekedten Milán.

„Az albérletben, közel a Margitszigethez, együtt néztük a meccseket. Hallani lehetett a több ezer ember üvöltését a nyitott ablakoknál. Persze mi is üvöltöttünk minden magyar gólnál." – mesélte Lali, aki fiatal korában igazolt focista is volt.

Forrás:RTL Klub

„Számomra a foci egy igazi szerelem. És amit most átélünk a magyar válogatott jóvoltából, az szinte hihetetlen. Minden meccs után kiálltunk a Margit körúti albérlet erkélyére és együtt ünnepeltünk a Szigetről kiáramló tömeggel. Hátborzongató érzés, amikor ennyien együtt kiabáljuk, hogy Ria-Ria-Hungária. Szerintem most már simán Eb győztesek leszünk" – tette hozzá nevetve az RTL Klub sztárja.