Elfogták húsz évig tartó körözés után Olaszország második legjobban keresett szökevény bűnözőjét

bűnöző Olaszország szökevény maffia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták Ernesto Fazzalarit, a 'ndrangheta calabriai bűnszervezet egyik főnökét - közölte az olasz rendőrség.

Lorenzo Falferi, az olasz csendőrség ezredese szerint a dél-olaszországi Calabria tartomány Molochio nevű falujában került a bűnöző a hatóságok kezére. Az elfogott maffiafőnököt Falferi a legveszélyesebb szökevényként írta le, a 'ndrangheta pedig - tette hozzá - a világ egyik leghatalmasabb bűnszervezetének számít. A hatóságok szerint Fazzalari egy nő mellett aludt, amikor a rendőrség elfogta, és nem mutatott ellenállást letartóztatásakor.
Az olasz csendőrség ezredese elmondta: Fazzalarit két gyilkosság, emberölés kísérlete, zsarolás, bűnszervezetben való részvétel és más bűncselekmények miatt ítélték el korábban. A 46 éves férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott.
Az olasz hatóságok körözési listájának élén Matteo Messina Denaro, a szicíliai maffia, a Cosa Nostra főnöke szerepel.

Ezt üzente Dzsudzsák Balázs a belgák elleni meccs előtthttp://www.life.hu/news/20160626-ezt-uzente-dzsudzsak-balazs-a-belgak-elleni-meccs-elott.htmlVasárnap este 21 órától lép a pályára a magyar válogatott a jelenleg a világranglista második helyén lévő Belgium ellen. Focistáink azt mondják, győzni akarnak. News--Jégeső vihar, heves szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20160626-jegeso-vihar-heves-szel-varhato.htmlAz ország több járására másodfokú riasztásokat adott ki a heves zivatarok, erős szél és jégeső veszélye miatt a meteorológiai szolgálat szombaton kora este. News--Csillagászati összegért kelt el Prince legandás gitárjahttp://www.life.hu/news/20160626-prince-hires-gitarja-40-millio-forintert-kelt-el-beverly-hillsben.htmlPrince híres Yellow Cloud elektromos gitárját 137,5 ezer dollárért (40 millió forintért) vásárolta meg Jim Irsay, az Indianapolis Colts amerikaifutball-csapat tulajdonosa szombaton egy Beverly Hills-i árverésen. News--Így edz a magyar válogatott a vasárnap esti meccs előtt - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160626-igy-edz-a-magyar-valogatott-a-vasarnap-esti-europa-bajnoksag-meccs-elott-ahol-belgiummal-jatszik.htmlAz UEFA tette közzé a felvételt, amin a vasárnapi, Belgium elleni meccsre készülő magyar csapat látható a toulouse-i pályán.News--Újabb dicsőség a magyar csapatnak - Gera gólja nyerte az UEFA szavazásáthttp://www.life.hu/news/20160625-gera-golja-nyerte-az-uefa-szavazasat.htmlAz UEFA oldalán szavazást indítottak arról, melyik volt a legszebb gól eddig az Eb csoportköreiben. A csoportkör vége után lehetett voksolni szombat délelőtt 11-ig, a legtöbb szavazatot pedig a magyar játékos, Gera Zoltán kapta. NewsOrigoBernd Storck elárulta, hogy mi a magyar válogatott titka http://www.life.hu/news/20160624-bernd-storck-magyar-valogatott-ezert-ilyen-jok-a-fiuk-a-palyan-elarulta-a-titkot-az-edzo.htmlAz elmúlt napokban igazi "szupersztárrá" váltak a magyar fiúk nemcsak Magyarországon, de a világon is. A csapat szövetségi kapitánya a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a sikeresen összekovácsolódott közösség nagyon sokat tud nyomni a latba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.