Országszerte tízezrek szurkolnak együtt a magyar válogatottnak

Forrás: MTI/Kallos Bea -
magyar válogatott futball szurkolók futball-eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országszerte tízezrek szurkolnak a franciaországi Európa-bajnokságon vasárnap este Belgium ellen játszó magyar labdarúgó-válogatottnak. A meccset több helyen óriáskivetítőkön nézhetik: a szurkolók közül sokan magyar zászlókkal érkeztek vagy magyar mezt viselnek, illetve nemzetiszínű festés díszíti az arcukat.

A Nagykörúton ugyancsak nemzeti színűre festett arccal és zászlókat lobogtatva haladnak az emberek, sokszor a közlekedési szabályokat is figyelmen kívül hagyva.

A körút menti kocsmák, büfék, szórakozóhelyek szintén kivetítőkkel, nagyképernyős televíziókkal csalogatják a szurkolókat. Ennek megfelelően tele vannak a körút mentén a szórakozóhelyek.

Forrás: MTI/Kallos Bea

!

Korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a vasárnap esti magyar-belga meccsét követően várható szurkolói vonulás miatt lezárások lehetnek Budapest belvárosában. A pénteken a rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint vasárnap 23 órától hétfő hajnali 4 óráig az V., VI. és VII. kerületben lehetnek korlátozások.

A Budapesti Közlekedési Központ is felhívta a figyelmet arra, hogy a több troli, busz, villamospótló és éjszakai buszjárat közlekedése változhat a fővárosban a mérkőzés előtt és után.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Kisiklott egy skóciai hullámvasút, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20160626-kisiklott-egy-skociai-hullamvasut-tobben-megserultek.htmlKisiklott egy hullámvasút vasárnap egy skót kalandparkban, és tízméteres zuhanás után egy körhintára esett. A balesetben többen megsérültek.NewsThinkstockAz amerikaiak több mint kétharmada szerint elfogadható az eutanáziahttp://www.life.hu/news/20160626-az-amerikaiak-tobb-mint-ketharmada-szerint-elfogadhato-az-eutanazia.htmlAz amerikaiak 69 százaléka szerint az eutanázia elfogadható, és a megkérdezettek több mint fele támogatná az orvosi segítséggel nyújtott eutanáziát - derült ki a Gallup frissen publikált közvélemény-kutatásából.News--Több járat közlekedése változhat Budapesten a magyar-belga meccs miatthttp://www.life.hu/news/20160626-tobb-jarat-kozlekedese-valtozhat-budapesten-a-magyar-belga-meccs-miatt.htmlTöbb járat közlekedése változhat a fővárosban vasárnap este, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország-Belgium nyolcaddöntős mérkőzése előtt és után - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. News--Így edz a magyar válogatott a vasárnap esti meccs előtt - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160626-igy-edz-a-magyar-valogatott-a-vasarnap-esti-europa-bajnoksag-meccs-elott-ahol-belgiummal-jatszik.htmlAz UEFA tette közzé a felvételt, amin a vasárnapi, Belgium elleni meccsre készülő magyar csapat látható a toulouse-i pályán.News--Ha győzünk a belgák ellen, Walesszel játszunkhttp://www.life.hu/news/20160626-ha-a-futball-europa-bajnoksagon-belgium-ellen-gyozunk-wales-ellen-jatszunk.htmlMa ismét a futballról fog szólni minden, este kilenckor áll pályára a magyar válogatott Belgiummal. Ha nyerünk, Walessel játsszuk a következő meccset. News--Merényletet tervezhettek a vasárnapi magyar-belga meccs idején Belgiumbanhttp://www.life.hu/news/20160625-merenyletet-tervezhettek-a-vasarnapi-magyar-belga-meccs-idejen-belgiumban.htmlMerényletre készülő feltételezett dzsihadistát vettek őrizetbe Belgiumban, aki a gyanú szerint a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti magyar-belga meccsének közvetítése alatt tervezett terrortámadást - jelentette szombati híradásában a belga RTL televízió. A csatorna internetes oldalán megjelent beszámoló szerint a rendőrség szombatra virradóra vette őrizetbe a 20 éves férfit a vallóniai Verviers város közelében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.