Csillagászati összegért kelt el Prince legandás gitárja

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Prince aukció gitár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prince híres Yellow Cloud elektromos gitárját 137,5 ezer dollárért (40 millió forintért) vásárolta meg Jim Irsay, az Indianapolis Colts amerikaifutball-csapat tulajdonosa szombaton egy Beverly Hills-i árverésen.

A gitárral a közelmúltban elhunyt sztár számos koncerten lépett fel a nyolcvanas évektől a kilencvenes évek közepéig. A szombati aukciót, amelynek egyik fő attrakciója volt a hangszer, a Heritage Auctions rendezte. Prince ópiáttúladagolás következtében halt meg április 21-én minnesotai otthonában. Jim Irsay jelentős hangszergyűjteménnyel rendelkezik. Prince gitárja Jerry Garcia, John Lennon, Ringo Starr és Bob Dylan hangszerei mellé kerül a kollekcióban.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ezt üzente Dzsudzsák Balázs a belgák elleni meccs előtthttp://www.life.hu/news/20160626-ezt-uzente-dzsudzsak-balazs-a-belgak-elleni-meccs-elott.htmlVasárnap este 21 órától lép a pályára a magyar válogatott a jelenleg a világranglista második helyén lévő Belgium ellen. Focistáink azt mondják, győzni akarnak. News--SweePee Rambo, a világ legrondább kutyájahttp://www.life.hu/news/20160626-sweepee-rambo-a-vilag-legrondabb-kutyaja.htmlA világ legrondább kutyája címmel kitüntették ki SweePee Rambót a kaliforniai Petalumában. News--Több járat közlekedése változhat Budapesten a magyar-belga meccs miatthttp://www.life.hu/news/20160626-tobb-jarat-kozlekedese-valtozhat-budapesten-a-magyar-belga-meccs-miatt.htmlTöbb járat közlekedése változhat a fővárosban vasárnap este, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország-Belgium nyolcaddöntős mérkőzése előtt és után - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigoForgalomba állt a vezetőfülke nélkül közlekedő első szerelvény a 4-es metróvonalonhttp://www.life.hu/news/20160625-forgalomba-allt-a-vezetofulke-nelkul-kozlekedo-elso-szerelveny-a-4-es-metrovonalon.htmlSzombaton már vezető nélkül közlekednek a 4-es metró első szerelvényei. News--25 évesen elhunyt Mocsár Zsófia díszlettervezőhttp://www.life.hu/news/20160625-25-evesen-elhunyt-mocsar-zsofia-diszlettervezo.html Az egyik legtehetségesebb fiatal díszlet-, jelmez- és fénytervező, képzőművész, a Magyar Képzőművészei Egyetem hallgatója mindössze 25 éves korában, tragikus hirtelenséggel távozott közülünk június 23-án hajnalban. Családja mellett a szakma is gyászolja őt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.