Terrortámadást terveztek a belga-magyar Eb-meccs közvetítése alatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
magyar válogatott merénylet foci Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a belga–magyar Eb-meccs közvetítése alatt akart terrortámadást elkövetni az a 20 éves férfi, akit őrizetbe vettek Belgiumban.

A csatorna internetes oldalán megjelent beszámoló szerint a rendőrség szombatra virradóra vette őrizetbe a 20 éves férfit a vallóniai Verviers város közelében. Muriel Targnion, Verviers polgármestere arról számolt be, hogy a gyanúsított a vasárnapi mérkőzés nyilvános vetítése alatt készült lecsapni, azt azonban nem tudni pontosan, hogy hol.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem erősíthetem meg ezt az információt, de nekem azt mondták, hogy nem Verviers volt a célpont" – mondta. Az RTBF belga közszolgálati televízió közlése szerint a most elfogott gyanúsítottaknak nincs közük az előző heti őrizetbe vételekhez. A rendőrség a múlt pénteken több olyan embert is őrizetbe vett, akik a gyanú szerint terrortámadásokat tervezhettek a belga fővárosban a szombati Eb-mérkőzés vetítése alatt.

Ferenc pápa szerint bocsánatot kell kérni a kirekesztés miatt a melegektőlhttp://www.life.hu/news/20160627-ferenc-papa-bocsanatkerest-erdemelnek-a-melegek-nyilatkozott-az-egyhazfo.htmlA katolikus egyházfő szerint az egyház hosszú ideje kirekeszti a melegeket, akiknek inkább tisztelet járna. News--Kisiklott egy skóciai hullámvasút, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20160626-kisiklott-egy-skociai-hullamvasut-tobben-megserultek.htmlKisiklott egy hullámvasút vasárnap egy skót kalandparkban, és tízméteres zuhanás után egy körhintára esett. A balesetben többen megsérültek.NewsThinkstockCsillagászati összegért kelt el Prince legandás gitárjahttp://www.life.hu/news/20160626-prince-hires-gitarja-40-millio-forintert-kelt-el-beverly-hillsben.htmlPrince híres Yellow Cloud elektromos gitárját 137,5 ezer dollárért (40 millió forintért) vásárolta meg Jim Irsay, az Indianapolis Colts amerikaifutball-csapat tulajdonosa szombaton egy Beverly Hills-i árverésen. News--SweePee Rambo, a világ legrondább kutyájahttp://www.life.hu/news/20160626-sweepee-rambo-a-vilag-legrondabb-kutyaja.htmlA világ legrondább kutyája címmel kitüntették ki SweePee Rambót a kaliforniai Petalumában. News--25 évesen elhunyt Mocsár Zsófia díszlettervezőhttp://www.life.hu/news/20160625-25-evesen-elhunyt-mocsar-zsofia-diszlettervezo.html Az egyik legtehetségesebb fiatal díszlet-, jelmez- és fénytervező, képzőművész, a Magyar Képzőművészei Egyetem hallgatója mindössze 25 éves korában, tragikus hirtelenséggel távozott közülünk június 23-án hajnalban. Családja mellett a szakma is gyászolja őt. NewsOrigoTúszul ejtették majd megkínozták a magyar párt Ukrajnábanhttp://www.life.hu/news/20160624-tuszul-ejtettek-majd-megkinoztak-a-magyar-part-ukrajnaban.htmlA két fiatal egy ismerősükhöz utazott ki Kijev mellé, de a kellemes kikapcsolódásból egy valóra vált rémálom lett. A házigazda ismerőseivel kerültek összetűzésbe a fiatalok, amiből még nagyobb probléma kerekedett. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.