Vasárnap este óta keresik a fiatal lányt és a kisbabáját, akik nem érkeztek haza. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyilvánosság segítségét is kéri.

A 15 éves Farkas Alexandra és 6 hónapos kisbabája, Farkas Jázmin Blanka 2016.  június 26-án 18 órakor nem érkezett meg a Budapest VIII. kerületi, Alföldi utcai lakóhelyére. A fiatal lány körülbelül 170 centiméter magas. Haja félhosszú, sötétbarna színű. A szája felett bal oldalon piercinget visel.

Forrás: Police.hu

Az eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert. A felkutatásukra eddig tett rendőri intézkedések egyelőre nem vezettek eredményre. Ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Alexandrát és gyermekét felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.