Majdnem turisták áldozata lett egy teknős: Betörték az állat fejét

Forrás: amalavida.tv/Picasa -
turista szelfi baleset teknős bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány turista talált Libanon egyik tengerpartján egy teknőst. Rögtön fogdosni és fotózni kezdték, ám eközben sokszor meg is ütötték. Az állat súlyosan megsérült: betört a feje.

A napokban addig piszkáltak egy teknőst Libanon partjainál, amíg az állat súlyos sérüléseket szenvedett. A turisták betörték a fejét. A teknős életét egy strandoló mentette meg,

aki a helyszínre hívta az állatvédőket.

Illusztráció Forrás: amalavida.tv/Picasa

A teknős állatkórházba került, jelenleg is kezelés alatt áll, az orvosok pedig azt remélik, hogy hamarosan felépül és visszaengedhetik a tengerbe.

Holtan találták a világhírű sprinternőt, Julia Balikináthttp://www.life.hu/news/20151120-holtan-talaltak-a-vilaghiru-sprinternot-julia-balikinat.htmlA korábban fehérorosz színekben versenyző sprinternő eltűnését októberben jelentették be, a nyomozás azóta a végére ért - a nőt a napokban Minszk környékén, műanyag zsákba tekerve, mohával eltakarva, holtan találták meg. News--Lövöldözés tört ki az orvosi egyetemen, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20160624-lovoldozes-tort-ki-az-orvosi-egyetemen-tobben-meghaltak.htmlBrutális vérengzés áldozata lett három ember, amikor lövöldözés tört ki pénteken az ankarai orvosi egyetem egyik klinikáján. News--Gyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!http://www.life.hu/news/20160624-gyumolcsok-koze-rejtettek-a-potencianovelo-gyogyszereket.html34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. NewsOrigoKözel 100 embert gyilkolt meg a kínai tornádóhttp://www.life.hu/news/20160624-100-embert-gyilkolt-meg-a-kinai-tornado.html98 ember életét vesztette és közel 800-an megsérültek egy pusztító erejű tornádó miattt csütörtökön a kelet-kínai Csiangszu tartományban.News--Megmutatjuk, hogy mit rejtett Michael Jackson bűnbarlangja (18+)http://www.life.hu/news/20160623-megmutatjuk-hogy-mit-rejtett-michael-jackson-bunbarlangja.htmlNemrég lerántották a leplet Michael Jackson titkos szobájáról, ami pornográf, erőszakos fotóknak és gyermekjátékoknak adott otthont. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen képekről van szó. Ijesztő képsorok következnek. News--Az ítélet hallatán a bíróságon ölte meg magát egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20160620-a-birosag-elott-olte-meg-magat.htmlÖngyilkos lett egy amerikai férfi Tajvanon, miután a bíróság négyéves börtönbüntetésre ítélte kábítószer-birtoklásért. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.