Dzsudzsák Balázs a ma reggeli Morning Show vendége volt, ahol a műsorvezetők kifaggadták az Eb kulisszatitkairól, valamint az is kiderült, mi hiányzott neki a legjobban a bajnokság ideje alatt.

A népszerű labdarúgót ma reggel Sebestyén Balázsék olyan dolgokról faggadták, amikről eddig még nem mesélt. Balázs elmondta, hogy szigorú ellenőrzések mellett zajlott minden egyes edzésük, amiről maximum 150 ember tudhatott, a meccsekre pedig teljes rendőri felkszültséggel érkeztek bár a szállásuk alig 3 percre volt a pályától. Az Eb ideje alatt, pont úgy, mint az edzőtáborokban is, szigorú szabályok vonatkoztak a játkosokra. Ilyen szabály volt az is, hogy este 11-kor takarodót fújt a kapitányami azt jelentette, hogy nem mutatkozhattak nyilvánosan, mindenkinek a szobájában kellett tartózkodnia. Dzsudzsák azt is elmesélte, nagyon jó volt, hogy mindenki saját szobát kapott, mert így jól ki tudták pihenni magukat éjszakánként.   

zsForrás: Facebbok/Morning Show

A legjobban anyukája és nagymamája töltött káposztája hiányzott neki és az egész csapatnak is, ugyanis a felkészülési időszakban minden csütörtökön azt ettek. Balázs nagymamája 250 káposztát is képes volt legyártani, hogy a csapattársak is jóllakhassanak. Dárdai Pál egyik kedvenc étele lett a nagyi féle töltött káposzta.

Balázs anyukája rendhagyó módon most sokat szerepel a médiában, ugyanis szerinte ez az a helyzet, amikor igenis nyilatkoznia kell. Nagyon büszke fiára és ez Balázsból is erős érzelmeket váltott ki minden egyes meccs után.

A műsorvezetők arról is kérdezték Dzsudzsákot, mi lesz a sikeres Eb szereplés után. 

"Szívesen mennék akár a Real Madridba is, de ha nem hívnak, nem tudok. Azt gondolom, hogy az Eb teljesítmény elég volt ahhoz, hogy feljebb juthassak. Reméljük így lesz."- mondta a labdarúgó. Jelenlegi csapatától mindenképpen el akar jönni, aggasztja a terror fenyegetettség is.

Azt is elmesélte, hogy a szakálla megnövesztése fogadalom volt, azaz addig nem vágatja le, amíg tart az Eb, de még az is előfordulhat, hogy megtartja, hiszen eddig még sosem viselt szőrzetet az arcán.