Dzsudzsák Balázs: "Szívesen mennék akár a Real Madridba is"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
magyar válogatott interjú EB 2016 Vadon Jani Morning Show kulisszatitkok foci Rákóczi Feri Sebestyén Balázs Dzsudzsák Balázs Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs a ma reggeli Morning Show vendége volt, ahol a műsorvezetők kifaggadták az Eb kulisszatitkairól, valamint az is kiderült, mi hiányzott neki a legjobban a bajnokság ideje alatt.

A népszerű labdarúgót ma reggel Sebestyén Balázsék olyan dolgokról faggadták, amikről eddig még nem mesélt. Balázs elmondta, hogy szigorú ellenőrzések mellett zajlott minden egyes edzésük, amiről maximum 150 ember tudhatott, a meccsekre pedig teljes rendőri felkszültséggel érkeztek bár a szállásuk alig 3 percre volt a pályától. Az Eb ideje alatt, pont úgy, mint az edzőtáborokban is, szigorú szabályok vonatkoztak a játkosokra. Ilyen szabály volt az is, hogy

este 11-kor takarodót fújt a kapitány

ami azt jelentette, hogy nem mutatkozhattak nyilvánosan, mindenkinek a szobájában kellett tartózkodnia. Dzsudzsák azt is elmesélte, nagyon jó volt, hogy mindenki saját szobát kapott, mert így jól ki tudták pihenni magukat éjszakánként.

zsForrás: Facebbok/Morning Show

A legjobban anyukája és nagymamája töltött káposztája hiányzott neki és az egész csapatnak is, ugyanis a felkészülési időszakban minden csütörtökön azt ettek.

Balázs nagymamája 250 káposztát is képes volt legyártani, hogy a csapattársak is jóllakhassanak. Dárdai Pál egyik kedvenc étele lett a nagyi féle töltött káposzta.

Balázs anyukája rendhagyó módon most sokat szerepel a médiában, ugyanis szerinte ez az a helyzet, amikor igenis nyilatkoznia kell. Nagyon büszke fiára és ez Balázsból is erős érzelmeket váltott ki minden egyes meccs után.

A műsorvezetők arról is kérdezték Dzsudzsákot, mi lesz a sikeres Eb szereplés után.

"Szívesen mennék akár a Real Madridba is, de ha nem hívnak, nem tudok.

Azt gondolom, hogy az Eb teljesítmény elég volt ahhoz, hogy feljebb juthassak. Reméljük így lesz."- mondta a labdarúgó. Jelenlegi csapatától mindenképpen el akar jönni, aggasztja a terror fenyegetettség is.

Azt is elmesélte, hogy a szakálla megnövesztése fogadalom volt, azaz addig nem vágatja le, amíg tart az Eb, de még az is előfordulhat, hogy megtartja, hiszen eddig még sosem viselt szőrzetet az arcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.