magyar válogatott Király Gábor kapus Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig. 

"Kicsit rosszul értem bele a labdába, így a gyűrűsujjamban eltört egy porc. Éreztem a kesztyűben, hogy valami nem stimmel, rosszul állt az ujjam, de ott helyben visszatettem, és mehetett tovább a mérkőzés" - mondta a TV2-nek nyilatkozva a magyar válogatott egyik hőse.

Király Gábor a mai Morning Show-ban azt is elmesélte, hogy három mackónadrággal vágott neki az Eb-nek, de persze kapott utánpótlást, ha arra volt szüksége.

Így fejezték ki hálájukat a magyar válogatott tagjai: megható fotók!

"Szép volt fiúk" - hangzott több ezer ember szájából ez a mondat tegnap, a magyar válogatott hivatalos buliján. A srácok persze nagyon meghatódtak a tömeg láttán. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.