Kiderült: bejelentették, mikortól lehetsz újra függője a Szívek Szállodájának

Lauren Graham Szívek szállodája sorozat Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Graham vagyis a Lorelai Gilmore-t alakító színésznő tett boldoggá mindenkit a nyilatkozatával. Hamarosan újra ráfügghetsz a sokat beszélő anya-lánya párosra.

Világszerte izgalomba jöttek a rajongók már annak a lehetőségétől is, hogy a Szívek szállodájához új részeket forgatnak. A Netflix valóra váltotta mindenki álmát, mikor kiderült, hogy a régi szereplőkkel és írókkal jön egy új adag Szívek szállodája.

Forrás: Warner Bros. Television

Lauren Graham pedig a napokban tett egy igen izgalmas bejelentést.

Elárulta, hogy aki esetleg nem látta az eredeti sorozatot, az hamarosan esélyt kap a felzárkózásra, ugyanis július elsejétől elérhetőek lesznek a részei, az új epizódokat pedig még ebben az évben kihozzák!

Ennyit változtak a Szívek szállodája sztárjai 16 év alatt - Fotók!

Sokan a szívükbe zárták a népszerű sorozat temperamentumos, jég hátán is megélő Lorelaiját és lányát, Roryt. A rajongók legnagyobb örömére hamarosan újra a képernyőkre kerül a Szívek szállodája, amelynek szereplői elég sokat változtak az évek alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.