magyar válogatott divatdrukker Kiss Ádám Eb Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista számolt be Facebook-oldalán arról, hogy mennyi gratulációt kap mostanában a válogatottban nyújtott remek teljesítményéért. Igaz, ő nem focizott a csapatban, de Nagy Ádám helyett mégis ő kapja a dicsérő szavakat. 

Nagyon meglepődött Kiss Ádám, amikor a napokban sorra kapta a gratulációkat. Először azt hitte, a nemrég született gyermeke miatt írnak neki olyan sokan, de hamar kiderült, hogy csupán fatális tévedésről volt szó.

Forrás: Kiss Ádám / Facebook

Sokan összekeverték őt Nagy Ádámmal, aki tényleg remekelt, sajonos az ezért járó dicséreteket nem zsebelhette be, ugyanis azok egy része Kiss Ádám postaládájában landolt. A humorista Facebook-oldalán osztotta meg a történteket.

Kárpáti Rebekát megviselte az anyagi csőd: házukat is elvesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-karpati-rebekat-r-karpati-peter-lanyat-megviselte-az-anyagi-csod-hazukat-is-elvesztettek.htmlA színészkedésbe is belekóstolt Kárpáti Rebeka a Jóban Rosszban sorozatban, de inkább olyan munkára vágyik, ami kiszámíthatóbb megélhetést jelent. Nem csoda, hiszen apja, R. Kárpáti Péter a Barátok közt után anyagi csődbe került, ami máig rossz emlék Rebekának. TV + Sztárok--Cooky mindenkit becsapott?http://www.life.hu/sztarok/20160629-cooky-allitolag-nem-a-teves-karrierje-miatt-bucsuzott-a-music-fmtol-a-radio1hez-keszul.htmlFelröppent a hír, hogy Cooky nem csak azért távozott a Music Fm csapatától, mert ezentúl kizárólag a tévézésre szeretne koncentrálni, hanem állítólag egy másik rádióhoz készül a műsorvezető. TV + SztárokOrigoBud Spencer legjobb magyar barátja: “Nehéz felfogni, hogy távozott közülünk”http://www.life.hu/sztarok/20160629-bud-spencer-legjobb-magyar-baratja-forgacs-laszlo-megszolalt-nehez-felfogni-hogy-tavozott-kozulunk.htmlA legnagyobb pofonosztó és nevettető 86 éves korában távozott, a szomorú hírről családja tájékoztatta a sajtót és a rajongókat. Itthon mindenkit lesújtott Bud Spencer halála, legjobb magyarországi barátja fel sem fogja, hogy már nincs köztünk. TV + Sztárok--BulváRap: Görög Zita félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-bulvarap-gorog-zita-felmeztelenul-a-life-hu-legfontosabb-hirei-egy-helyen.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + Sztárok--Szomorú félév volt! Sok hírességtől búcsúztunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-iden-meghalt-bud-spencer-prince-david-bowie-aigner-szilard-wels-peter-matyas-andai-gyorgyi-muhammad.htmlBud Spencer, Prince, David Bowie, Aigner Szilárd csak pár név azok közül, akik hirtelen intettek búcsút az élet nevű játéknak. TV + Sztárok--Milyen volt Iszak Eszti első randija? Most megtudhatod! http://www.life.hu/sztarok/20160628-iszak-eszti-meccset-nezett-szerelmevel-az-elso-randin-igy-randizz-teljes-bedobassal.htmlÖnbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.