Sarka Katával közös vállalkozásba kezdett Rogán Cecíli. A szépségverseny zsűrijében is helyet foglalt, és egyre több eseményen jelenik meg, de ennek ellenére nem tartja magát celebnek. 

Továbbra is elsősorban családanyának és feleségnek tartja magát Rogán Cecília, de úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd, hiszen a magyar családok többségében a nők is dolgoznak az anyaság mellett.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Sarka Katával kezdtek közös vállalkozásba, munkájuk alapja a bizalom, ami miatt remekül együtt tudnak működni. Cecília igazi szerepe a verseny után következik, médiaügynöksége a sikeresen szereplő lányokat fogja foglalkoztatni.

Rogán Cecília és Sarka Kata a Story-gálánForrás: Life.hu

Egyre több rendezvényen jelenik meg, de ettől még nem tartja magát celebnek. “Valóban nem tartom magam celebnek. Természetesen gyakran előfordul, hogy részt veszek egy-egy rendezvényen, akár a férjem oldalán, akár nél­küle, például női eseményeken. Egyáltalán nem érzem, hogy önálló tényezőként kellene engem bárkinek is számon tartania. Továbbra is feleség, anya és dolgozó nő vagyok, ahogyan a legtöbb nőtársam az országban” - mondta Rogán Cecília a Borsnak.

Rogán Cecília: "A nagy izmoknál sokkal többet számít a testtartás"
Rogán Cecília az egészséges életmód híve: a sport és az egészséges étkezés a mindennapjainak szerves része. Gyermekei születése előtt versenyszerűen teniszezett, nemrég azonban a fitnesz lett az első számú edzésforma az életében. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!