Szörnyekké változtak az egykor gyönyörű hollywoodi szépségek

műtét plasztikai beavatkozás Donatella Versace Hollywood Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeállításunk alanyait elnézve úgy torzította el a döbbenet az arcunkat, ahogy az egykori szépségeket a szike. Melanie Griffith, Donatella Versacce és Meg Ryan - a képeik alapján úgy tűnik, hogy törzsvendégek lettek a plasztikai sebészeteken, az eredmény pedig horrorba illő.

Meg Ryan

Mélabús tekintettel gondolunk azokra az időkre, amikor még epedezve csodáltuk Meg Ryan-t. Sajnos a romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának. Az 54 éves színésznő bájos arcából a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően mára már semmi sem maradt.

Forrás: Entertainment Pictures, AFP

Donatella Versace

A 61 éves Donatella lett a Versace cég kreatív igazgatója bátyja 1997-es meggyilkolása után. Donatellával ekkor szaladt el a ló. Minél jobban belefolyt a divat és a szépség világába, annál több plasztikai műtétet csináltatott magán. Az egykor a divatot csak hobbinak tartó asszony ugyan nagyon fontos személy a divat világában, külseje azonban mégis félelmetes és kicsit sem trendi. Hatalmasra felfújt ajkak, tükörsima, mimikák nélküli arc, óriási, rikítóan szőke póthaj és feszülős ruhadarabok - ez lett Donatellából 2016-ra.

Forrás: AFP

Melanie Griffith

Az 58 éves színésznőnek sem sikerültek olyan jól a plasztikai beavatkozások, nem úgy mint például kolléganőjének, Jane Fondának: az egykor szexszimbólumként számontartott sztár arca teljesen eldeformálódott az évek és a botoxkezelések alatt, már rá sem lehet ismerni. "Az emberek azt mondják, borzalmasan nézek ki" - mondta el a US Weeklynek korábban adott interjújában. Hozzátette, hogy nagyon fáj neki, hogy így bánnak vele az emberek.

Forrás: Northfoto, AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.