Cukiság hétfőre: így imádja a husky a kiscicáját

Forrás: Instagram/Raven and Woodhouse -
menhely cica husky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hogy az állatok nem tudnak maguknak barátot választani? Íme a tündéri husky és a kiscica, akiknél cukibbat ma biztosan nem látsz majd!

Ravennek, a kis huskynak gazdája szerint egy barátra volt szüksége, hogy legyen kivel játszania. Ezért "édesanyja", Christina úgy döntött, hagyja, hogy a kutyus válassza ki játszópajtását, és elvitte őt egy menhelyre a texasi Lubbock-ba.

Forrás: Instagram/Raven and Woodhouse

"Mindig azt szerettem volna, hogy a kutyám és a cicám együtt nőjenek fel, és nagyon jól kijöjjenek egymással" - mondta a lány, akinek teljesült is az álma. Ravennek ugyanis akkor 4 kiscicát mutattak be, ám a kutyus csak az egyik iránt érdeklődött nagyon élénken. Így a Woodhouse névre hallgató macskát vitték haza, aki azóta is elválaszthatatlan a huskytól, Instagram oldalukat pedig tízezrek követik őket. Hát nem zabálnivalóak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.