Kigyulladt egy idősotthon: 60 lakót kellett kimenekíteni

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
kimenekítés otthon Budapest nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt egy helyiség a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában hétfő reggel, szerencsére senki sem sérült meg.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondása szerint az egyik első emeleti helyiség égett, ami miatt az egész épület füsttel telítődött.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

60 lakót kellett átmenekíteni az épület füstmentes részébe. A tüzet már eloltották, senki sem sérült meg, egy embert füstmérgezés gyanúja miatt vizsgálnak.

Hosszú Katinka legyőzhetetlen: újabb érmekkel lett gazdagabb! http://www.life.hu/news/20160704-hosszu-katinka-harom-versenyszamot-megnyert-a-francia-nyilt-uszobajnoksagon.htmlA magyar sportoló három versenyszámot is megnyert a francia nyílt úszóbajnokságon, amelyet a hétvégén rendeztek Vichyben. News--Meztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160704-meztelenul-pancsolt-a-szokokutban-a-szegedi-ferfi.htmlA kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában. News--Hihetetlen! Marihuána-automaták landolhatnak a reptereken (18+)http://www.life.hu/news/20160704-marihuana-automatak-kerulhetnek-egy-repterre.htmlLeszállsz a jamaicai reptereken, utána pedig akár el is szállhatsz a marihuána-automatákból szerzett fűvel. Legalábbis ez a terv, miszerint bárki vásárolhat, csak egy formális engedélyre van szükség. News--Megégett férfi támadt egy apára és a fiára az országútonhttp://www.life.hu/news/20160704-megegett-ferfi-tamadt-egy-apara-es-a-fiara-az-orszaguton-az-5os-szamu-fout-melletti-parkoloban.htmlKigyulladt egy autó az 5-ös számú főút melletti parkolóban. A tűzben megsérült vezető először egy férfitól és a fiától akarta elvenni az autójukat, sikertelenül Végül egy másik férfi kocsiját rabolta el, amivel később balesetet szenvedett. NewsOrigoKigyulladt egy magyarországi bevásárlóközponthttp://www.life.hu/news/20160703-kigyulladt-egy-magyarorszagi-bevasarlokozpont-csomoron-volt-a-tuz.htmlEgy csömöri bevásárlóközpontban okozott tüzet egy kigyulladt elektromos kapcsolószekrény. NewsOrigoIlyen nincs: guminőre törték rá az ajtót a riasztott rendőrök! http://www.life.hu/news/20160703-guminore-tortek-ra-az-ajtot-a-rendorseg-elkepedt-az-eset-lattan-a-szomszedok-szoltak.htmlA szomszédok egy ablakban álló nőre riasztották a hatóságokat. Mint kiderült, mindenki nagyot tévedett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.