20 kilót fogyott a gyönyörű szépségkirálynő-jelölt

diéta Szakács Fatima fogyás Magyarország Szépe hízás hal szépségkirálynő-választás Sónyák Szilvia edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe verseny motiválta Szakács Fatimát, akiről két hónap alatt olvadtak le a kilók. A lány a Life.hu-nak elmesélte, mi segítette a fogyásban.

Fatima legutolsó fotóját látva senki meg nem mondaná, hogy a lány valaha súlyfelesleggel küzdött. Fatima 2015 őszén határozta el, hogy életmódváltásba kezd.

Fotó: ViennFashion - Vivien Borzi Photography/Facebook/Szakács Fatima

„Az első lépés az volt, hogy elkezdtem odafigyelni az étkezésemre. Elhagytam a fehér cukrokat, a kenyeret, a fehér lisztes ételeket. Igaz, nagyon szeretem a magyaros ízeket és a friss péksüteményeket, de ezeket kizártam, mert tudtam, az egészségtelen étkezés miatt szaladtak fel rám a pluszkilók. Sajnos ez nem volt elég, mert bár pár kiló lement rólam, igazi eredményt nem értem el” – kezdte Fatima, akinek segítségre volt szüksége ahhoz, hogy elérje a célját.

„Decemberben ismertem meg Sónyák Szilvit, aki komolyan elkezdett velem foglalkozni. Ő egy speciális edzéstervet dolgozott ki számomra. Heti négy-öt alkalommal edzettünk, másfél-két órát. Ebben volt kardió és köredzés és előírt diéta. Például az ilyen apró dolgok is számítottak, hogy rájöttünk, a paradicsom savasít, ezért el kellett hagynom. Bőséges reggeli után, napközben egyre kevesebbet ettem. Szilvi hívta fel a figyelmem a tilápia halra. Elhagytam a csirkehúst, és ezt a halat fogyasztottam, zöldségekkel. A tilápia húsa nagyon egészséges, és egy cseppet sem hizlal. Amikor átálltam a haldiétára, csodálatos módon elkezdtem fogyni. Emellett brokkolit, jégsalátát, zöldségeket fogyasztottam” – magyarázta a fiatal lány.

Forrás: Szakács Fatima

Tilápia hal

A tilápia a fogyókúrázók és életmódváltók körében egy népszerűbb halfajta, amelynek előnye, hogy húsa a hagyományos halfilékhez képest kevesebb zsírt és több omega-3 zsírsavat tartalmaz. Ha diétádban biztosra akarsz menni, nyerő lehetsz a tilápiával.

„Amikor sikerült leadnom 2 hónap alatt 20 kilót, tudtam, végre valóra válhat az álmom, és jelentkeztem a Magyarország szépe királynőválasztásra. Nekem ez a vágy lebegett a szemem előtt, és mindenkinek azt ajánlom, ha fogyni szeretne, tűzzön ki magának egy célt, mert csak úgy viheti sikerre a tervét. Most sem vagyok teljesen elégedett magammal, a csípőm széles, ezen nem tudok változtatni, de szeretnék lefaragni még pár kilót. Mivel a héten a felkészítő táborban várnak ránk feladatok, edzések, így biztos vagyok benne, hogy ez az időszak sokat segít majd abban, hogy még jobb formába lendüljek. Ígérem, mindenki a legjobb formámat fogja látni a július 17-i döntőn, a Duna TV-n” – mondta Fatima.

Forrás: Facebook/Szakács Fatima, Szakács Fatima

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.