Az énekesnő nagyon sokat fogyott az utóbbi hónapokban, így nem csoda, hogy voltak, akik úgy érezték, érdemes meglovagolni Vera sikereit. 

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Vera küzdelmeit végre siker koronázta: eddig 25 kilót fogyott az énekesnő. Azt már tudjuk, hogy ő is a Power Plate szerelmese lett, de ennél többet egyelőre nem árult el sikereiről az énekesnő.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

Most azonban az énekesnő arcképével akartak eladni egy fogyasztószert, Vera viszont állítja, semmi köze a szerhez, soha életében nem próbálta még. A magyar sztár a közösségi oldalán írt az átverésről. 

Vera egyelőre nem tett jogi lépéseket, csak így próbálta felhívni a cég ügynökeinek figyelmét arra, hogy ne használják a nevét a termékek eladásához. A bejegyzés alatti kommentelők között olyanok is akadtak, akik épp Vera fogyása miatt szerették volna kipróbálni a szert, az énekesnő azonban leírta, semmi köze a termékekhez. 

Mi még mindig kíváncsian várjuk, minek köszönhető ez a hihetetlen súlyvesztés, de Vera ígéri, nagyon rövid időn belül lerántja a leplet a titokról.