Micsoda test! Tóth Vera 25 kiló mínusszal igazi bombanő: fotó!

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
fogyás kiló Tóth Vera edzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bekeményített! Az elmúlt hónapokban kemény edzésbe kezdett, amelynek meg is lett az eredménye: a sztár dögösebb, mint valaha! 

„Ezen a héten újra elkezdődött számomra a sportos »cudarvilág«. (...) Majd elmesélem a titkomat is, mert már sokan kérdeztétek, mitől fogytam, de bármit is csinálsz, kell hozzá a mozgás. Kemény, de megéri! :))) Csinálni kell! Ez van” - írta a kép mellé Vera, aki egy kommentben elárulta, hogy már 25 kilótól sikerült megszabadulnia. Azt, hogy Vera rengeteget fogyott, már az utóbbi képein is láthattuk, Gabi pedig elárulta, hogy tesója ezúttal egy új módszert próbált ki.

Tóth Vera 25 kiló mínusszal Forrás: Facebook/Tóth Vera

Elképesztő változás! Ez történik egy hónap futás után!http://www.life.hu/ez-zsir/20160629-kihivas-eve-juniusban-minden-nap-futok-fel-orat-kulonleges-tapasztaltok.htmlNem volt bennem egy cseppnyi félelem sem, amikor rábólintottam a júniusi kihívásra. Mindennap fél óra futás? Ugyan már! Voltak megingások, de büszke vagyok a teljesítményemre. Ha egy olcsó és több testrészt is átmozgató spotra vágysz, akkor a futás a te Joker kártyád! Ez Zsír!--Az édesanyát lekövérezték a konditeremben: kőkemény izmokkal vágott visszahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160701-megalaztak-az-anyukat-a-konditeremben-de-o-kokemeny-izmokkal-vagott-vissza.htmlDurván visszavágott a kétgyermekes anyuka, aki miután lemerészkedett a konditerembe, az edző a fejéhez vágta, hogy kövér. De a kritikát inkább az előnyére fordította, most pedig csodás testtel büszkélkedhet. Ez Zsír!OrigoFelér egy brutális kínzással! Ez történik a testeddel, ha nem iszol elég vizethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-feler-egy-brutalis-kinzassal-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-iszol-eleg-vizet.htmlAz emberi szervezet 70%-át víz teszi ki: ez felel az anyagcseréért és vérkeringésért, a méregtelenítésért és testünk hőszabályozásáért. De a szép bőrnek is elengedhetetlen feltétele testünk belső hidratálása, ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fáradtságot és a fejfájást éppen a dehidratáltság okozza. Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 77.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160623-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-77-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Zimány Linda tökéletes testétől leesik az állunk: bikiniben napoztatja idomaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160624-zimany-linda-tokeletes-testet-bikiniben-napoztatja.htmlMindenki szívesen lenne Zimány Linda helyében, nemcsak azért, mert ebben a forróságban bikiniben napozik, hanem azért is, mert egyszerűen tökéletes teste. Ez Zsír!OrigoBencsik Tamara testénél ma nem lesz jobbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-bencsik-tamara-bombaalakot-villantott.htmlA Facebookon örvendeztette meg rajongóit az éeneksnő, mégpedig egy nem akármilyen fotóval. Bencsik Tamara hasizma mindannyiunk álma, de a bombaalakot neki sem adták ingyen. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.