Sokakat behúztak már a csőbe úgy, hogy a Facebookon bombázták őket a különböző ígéretekkel, legtöbbször egy szexi kép mögé bújva. A csalók még most sem adták fel, ennek oka pedig, hogy a naivabbak igenis hajlandóak pénzt küldeni nekik szánalomból, vagy épp egy találkozó reményében. Egy Reddit-felhasználó azonban óriási élvezettel alázta szét az egyik szélhámost, ehhez pedig Adele is asszisztált.

A csalónak fogalma sem volt arról, hogy nem a legjobb embert próbálja lehúzni a Facebookon. Azt hitte elég egy dögös profil, egy pár kedves szó és csakúgy özönlik majd a naiv ismeretlenek pénze a bankszámlájára. 

Forrás: Dreamstime

Ám a sebastiankirk néven futó Reddit-felhasználó, időt, energiát nem sajnálva elegáns módon rendezte le a szélhámost, és ahelyett, hogy elküldte volna a fenébe, úgy döntött, hogy  minden üzenetére egy

Adele-dalszöveg soraival fog reagálni. Szegény csalónknak már elhúzták Adele teljes nótáját, amikor végre leesett neki, hogy egy átverés áldozata lett. 

/1607/Adele20167514157
Több tízezer nő kereste fel exét újra az énekesnő Adele miatt
Egy társkereső oldal által készített statisztika szerint az aranytorkú brit énekesnő legújabb dala, a Hello inspirálta arra a hölgyeket, hogy újra kapcsolatba lépjenek egykori szerelmükkel. A teljes cikket itt elolvashatod!