Liptai Claudia testét egy másik nőével helyettesítik

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
Liptai Claudia várandós terhes dublőr Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kis gondot okoz a sorozatban, ha egy női szereplő teherbe esik. Ilyenkor több lehetőség közül is választhatnak a készítők. Várandós lesz a karakter is, csak közeli képeket mutatnak, vagy éppen testdublőrt alkalmaznak. Ez utóbbit választották Liptai Claudia esetében.

Liptai Claudia várandóssága meglepte a nyilvánosságot, de mindenki rendkívül örült a színésznő boldogságának. Claudia már elbúcsúzott sok színésztársától, de a TV2 napi sorozatában megmarad a színésznő, akit olykor testdublőr fog helyettesíteni.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"Szeretnénk odafigyelni Claudiára, hiszen az egészségi állapota ezt igényli.

Ilyen állapotban gyakran használunk olyan beállításokat, amelyben nem látszódik teljesen a színésznő arca és pocakja. Sőt gyakran fénydublőrt is alkalmazunk,

hogy ne kelljen az olykor hosszadalmas bevilágítás alatt ott ülnie a terhes színésznőnek egy levegőtlen szobában. Ilyenkor jó előre parókával, dupla ruhával tervezik a forgatást, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát a kismama" - tudta meg a TV2-től a Blikk. A lap értesülései szerint azonban testdublőrt is alkalmaznak majd, a csatorna viszont nem akarta elárulni, hogy miért látták szükségesnek. Claudia is elmondta, hogy általános bevett gyakorlat a dublőr vagy a kaszkadőr alkalmazása, de ez a döntés sok kérdés mérlegelése után születik, és nem a színész kérésére. Hozzátette, előző terhessége idején is addig dolgozott, amíg csak tudott.

"Pankával is szinte az utolsó pillanatig dolgoztam, most sem tervezem másként.

Amíg az állapotom engedi, addig változatlanul számíthatnak rám, hiszen nem beteg vagyok, hanem kisbabát várok" - mondta Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.