Összefogtak a világsztárok az orlandói áldozatokért

Forrás: Instagram/Justin Tranter -
Jason Derulo Selena Gomez orlandói merénylet Britney Spears Gwen Stefani Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonnégy világhírű énekes állt össze, hogy elénekeljék az orlandói tömegmészárlás áldozatainak emlékére írt dalt.

Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Jason Derulo, Meghan Trainor, Juanes, Pink, Mary J. Blige, Selena Gomez, Britney Spears, és rengeteg további nagyszerű énekes énekelte fel a „Hands" című számot, mellyel a júniusi orlandói lövöldözésben megölt áldozatokra emlékeznek. A szívbemarkoló dalt Justin Tranter írta, aki számtalan popikonnak szerzett már világslágereket.

Forrás: Instagram/Justin Tranter

Érdekes, hogy a szerző már évek óta dolgozott a dalon, de sosem lett készen, mert nem érezte tökéletesnek. A lövöldözés után azonban tudta, hogy nem várhat tovább a befejezéssel. A hírességek azonnal vállalták a felkérést, így készülhetett el alig két hét alatt a megindító dallam. Az embertelen öldöklésben 49 ember vesztette életét és 53-an megsérültek, mikor egy férfi lövöldözni kezdett egy orlandói melegbárban. A „Hands" című dal eladásaiból befolyt összeggel az elhunytak hozzátartozóinak és a sebesülteknek szeretnének segíteni a készítők.

X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-az-rtl-klub-xfaktor-tehetsegeit-toth-andit-benjit-szabo-ricsit-nagy-ricsit-horanyi-julit-faggattuk.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta. TV + Sztárok--Alföldi Róbert: "Nem kell mindenáron színházat vezetnem"http://www.life.hu/sztarok/20160707-alfoldi-robert-oszinten-meselt-a-karrierjerol.htmlA Nemzeti Színház volt igazgatója 2018 végéig nem panaszkodhat, rengeteg felkérést kapott, de őszintén mesélt arról is, hogy bár még csak 49 éves, már az ötvenre gondol. TV + Sztárok--Mi történt? Demi Moore felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-mi-tortent-demi-moore-ugy-nez-ki-mint-a-sajat-nagymamaja.htmlÚgy tűnik, mintha az 53 évesen is csodaszép színésznő kicsit elhagyta volna magát, ráadásul pont a divat fővárosában, Párizsban. TV + SztárokOrigoNagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafénythttp://www.life.hu/sztarok/20160707-katalin-hercegne-nagyon-duhos-lett-egy-masik-hercegnore-aki-szinten-szerepelni-fog-a-vogue-cimlapjan.htmlTöbbé már nem Katalin az egyetlen a királyi családokból, aki szerepelt a Vogue címlapján. A hercegnének vetélytársa akadt. TV + Sztárok--"A hír igaz" - Férjhez megy Gáspár Evelin? http://www.life.hu/sztarok/20160707-gaspar-evelin-lehet-hogy-ferjhez-megy-eskuvoi-ruhakban-pozolt-gyozike-megerositette-a-hirt.htmlGyönyörű fotók jelentek meg Gáspár Evelinről, amelyeken esküvői ruhában pózol. Hamar el is indultak a találgatások, amiknek apja, Győzike vetett véget. Facebook-oldalán arról tudatta a követőket, hogy a hír igaz. TV + SztárokOrigoFriderikusz mégis beadja a derekát? Visszatérhet a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-friderikusz-visszaterhet-a-tv2-hoz-andy-vajnaval-targyal.htmlÚgy tűnik, Andy Vajna mindent megtenne azért, hogy Friderikusz újra a TV2-höz szerződjön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.