K. Istvánt és élettársát B. Ildikót a 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésével bíróság elé állították. A szülők pere bár zárt ajtók mögött zajlik, mégis szörnyű információk szivárogtak ki. A kis Orsikát a spájzban tartották fogva, aki 25 kilósra fogyott.

Most kezdődött a tárgyalás a Nyírbátori Bíróságon annak a kislányak az ügyében, akit szülei hosszú hónapkig fogva tartottak egy apró kis helyiségben. Bár a tárgyalás zárt körű, szomorú infomrációk szivárogtak ki a történetről.

Ebben a kamrában tartották fogva a kislánytForrás: police.hu

K. István és B. Ildikó 5 gyereket nevelnek. Egyikőjük, Orsika nem kapott elég ételt otthon, ezért kényszerült lopni társaitól.. A szülők az eset után kivették gyermeküket az iskolából, valamint kérvényezték, hogy magántanuló lehessen.

2014 októberétől a kislányt reggeltől estig a spájzban tartottákegy koszos matracot és egy bilit raktak csak a parányi helyiségbe. A nyílásokat betömködték, hogy a vizeletszag ne szivárogjon ki. A kislánynak saját ürülékét az apró ablakon keresztül kellett ürítette. A kislány alig kapott ételt, ezért csontsoványra, 25 kilóra fogyott. Orsi végül tavaly április közepén kért segítséget egy arra járótól, aki a rendőrséget is értesítette. Az ügyészség szerint a szülők ezzel a magatartással a másik négy gyermekük pszichés fejlődését is súlyosan veszélyeztették és károsították, ezért öt rendbeli kiskorú veszélyeztetésével is vádolják őket. a kegyetlen szülők akár 12 évet is kaphatnak.