Napunk fénypontja: a walesi játékosok szexi tánca

szexi Wales Haka tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eb még nekünk nőknek is rengeteg érdekes dolgot tartogatott, de a walesi játékosok haka tánca mindent visz. Nézzétek csak.

A walesieknél van egy csapaton belüli bíróság, és ha a játékosok megszegnek valamilyen szabályt, akkor a bíróság büntetést szab ki a csapattagokra.

Gareth Bale Forrás: AFP/Martin Bureau

Nos, ezt a videót elnézve a srácok valami

nagyon meredeket csinálhattak.

A haka-ról egyébként úgy tartják, hogy Te Rauparaha törzsfőnök írt arról, hogyan is menekült meg a halál torkából még 1810-ben. A történet szerint mikor az ellenségei üldözték, egy nő szoknyája alá bújt, de ahogy kimászott onnan, az ellenség észrevette, ám nem ölte meg, sőt ehelyett inkább barátok lettek.

Ezen az esküvői táncon ámul most az internet

Bár Jackson és Jennifer Tamaariki Auckland-ben házasodtak össze, mégis fontosnak tartották a hagyományok ápolását, ezért az esküvőjükön a vendégekkel együtt eljárták a tradicionális maori harci táncot, a hakát. A teljes cikket elolvashatod itt!
Most kívánj csudaszépeket! TÍZMILLIÓSZOROS NAP vanhttp://www.life.hu/news/20160708-tizmillioszors-nap-julius-nyolcadikan-penteken-ilyenkor-kell-csupa-jot-kivanni-magadnak-es-masoknak.htmlJúlius 8-a tízmilliószoros nap, ezért érdemes minden gondolatod, tetted és tevékenységed jóra fordítani. News--Top 10-es az Eb góllövőlistáján a magyar foci válogatotthttp://www.life.hu/news/20160708-top-10-es-az-eb-gollovolistajan-a-magyar-foci-valogatot-tlegjobb-tizben-a-magyar-foci-valogatott.htmlA váratlanul feltámadott magyar foci újabb sikert könyvelhet el a franciaországi Európa-bajnokságon. Joggal lehetünk büszkék rájuk. NewsOrigoSzilágyi Áron viszi majd a magyar zászlót az olimpiánhttp://www.life.hu/news/20160708-kiderult-ki-viszi-majd-a-magyar-zaszlot-az-olimpian-szilagyi-aronra-esett-a-valasztas.htmlOlimpikonjaink készen állnak Rióra. Kevesebb, mint egy hónap van hátra az olimpiáig. A magyar küldöttség tagjai tegnap tették le esküjüket. Kiderült az is, ki viszi majd a magyar zászlót a nyitóünnepségen. Szilágyi Áron kardvívóra esett a választás. NewsSokkoló! Élő műsorban verte meg feleségét - Videó (18+)!http://www.life.hu/news/20160708-elo-musorban-verte-meg-feleseget-egy-ferj-szerbiaban.htmlMegdöbbentette és elborzasztotta a nézőket a szerb valóságshow egyik adása. Az egyik szereplő élő műsorban verte meg és fojtogatta feleségét. News--Videó készült a halálos rendőri igazoltatásról (18+)http://www.life.hu/news/20160708-video-keszult-a-halalos-rendori-igazoltatasrol-baratnoje-videora-vette-majd-kitette-facebokkra.htmlEgyszerű rendőri igazoltatásnak indult, gyilkosság lett a vége. Videó is készült az amerikai tragédiáról, melyben egy ember meghalt. NewsOrigoSzexuális zaklatás miatt perel a kirúgott műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20160708-gretchen-carlson-a-fox-news-kirugott-munkatarsa-szexualis-zaklatas-miatt-perel-a-kirugott.htmlVolt főnökét perelte be a Fox News kirúgott munkatársa. Gretchen Carlson azt állítja, a férfi szexuális ajánlatot tett neki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.