Igazi paraszt lett Berki Krisztiánból: A tanyán is szuperül megállja a helyét!

torna favágás tanya Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan Instagram-fotóval lepte meg rajongóit Berki Krisztián. A műsorvezető egy fejszével és egy farakással pózol legújabb fotóján, sőt, ő maga sem riadt vissza a favágástól.

Berki Krisztián minden képzeletünket felülmúlta. A celeb atlétára váltotta a csillogó órákat, és az elegáns öltönyöket, és

fát vágott a természet lágy ölén.

Mindezt pedig a TV2 kamerája is megörökítette, és igen, ezzel csodás pillanatokat szereztek a rajongóknak.

Forrás: Instagram / Berki Krisztián

Hoppá! Berki Krisztián megmutatta mi van a lábai között

Az izmos tornász, a lólengés olimpiai bajnoka, edzés közben engedett bepillantást lábai közé, ahonnan izmos fiúk mosolyognak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Egy terhes szerető miatt szakított Iggy Azaela és a vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20160708-kiderult-hogy-miert-szakitott-iggy-azaela-es-a-volegenye.htmlVégre kiderült, hogy miért bontotta fel az eljegyzését Iggy Azaela és a vőlegénye. Az ok pedig nem más, minthogy a sztár kedvese félrelépett exével. De ez még semmi! A szerető ugyanis teherbe esett... TV + SztárokOrigoFenyő Iván: "Régen belefért számomra a hűtlenkedés egy komoly kapcsolatban is"http://www.life.hu/sztarok/20160708-fenyo-ivannak-regen-belefert-a-hutlenkedes-egy-komoly-kapcsolatba-is.htmlAz idő múlásával egyik kedvenc színészünk, Fenyő Iván véleménye is változik magáról, a világról, és persze nem utolsó sorban a nőkről. Arra adott választ, hogy mit szeret a szebbik nemben, és mit csinálna másképp, ha ismét eltalálná Ámor nyila? TV + SztárokOrigoMariah Carey nagyon becsípett a fellépésén - A DJ-vel is flörtölthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-mariah-carey-nagyon-berugott-a-fellepesen.htmlA 47 éves Mariah Carey egy menő DJ-vel lépett fel, ám egy kicsit többet ivott a kelletténél: flörtölt a lemezlovassal, ajánlatokat tett neki, és folyamatosan ölelgette. Vajon mit szólt ehhez a vőlegénye, James Packer? TV + Sztárok--Vaddisznónak pucsított Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-vaddisznonak-pucsitottak-a-kardashian-lanyok.htmlHoppá! Disznóságon kapták Kourtney Kardashian-t, aki mostanság a Bahamákon tengeti napjait, és nemcsak a kerek popsiját mutatta meg, hanem a cuki kis vaddisznóját is. TV + Sztárok--Alföldi Róbert: "Nem kell mindenáron színházat vezetnem"http://www.life.hu/sztarok/20160707-alfoldi-robert-oszinten-meselt-a-karrierjerol.htmlA Nemzeti Színház volt igazgatója 2018 végéig nem panaszkodhat, rengeteg felkérést kapott, de őszintén mesélt arról is, hogy bár még csak 49 éves, már az ötvenre gondol. TV + Sztárok--Michael Jackson lányára rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-jackson-lanyara-ratalalt-a-szerelem.htmlDrámai átváltozáson ment át a 18 éves Paris Jackson: 2013-ban véget akart vetni az életének, majd az egykor gyönyörű lány fiús stílusra, és egészségtelen életmódra váltott, ám most úgy tűnik, hogy kezd magához térni. A sztárcsemete szerelmes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.