Király Viktor a tengerpart helyett az edzőteremben izzad. Hogy az itthoni és amerikai koncertjein is a legjobb formáját tudja nyújtani, nyáron sem hagyja ki a mozgást.

Király Viktor nemcsak a színpadon, hanem a civil életben is a maximumra törekszik. Ahhoz pedig, hogy az élet minden frontján helyt tudjon állni, bizony szükség van a bivalyerős fizikumra. Varázslatos hangját folyamatosan karban tartja, most pedig testét is elkezdte felturbózni.

Máshogy nem is igazán lehet bírni a mindennapos fellépéseket, az éjszakázást, a stúdiómunkákat. Jó pár hónapja nekikezdett a mozgásnak. A súlyzós edzések mellett Viktor rendszeresen fut is Budapesten, és mindenről szorgalmasan beszámol rajongóinak fényképek formájában. Van, hogy az edzőteremből üdvözöl mindenkit, de gyakran megmutatja magát futás közben vagy után is. 

Forrás: facebook/Király Viktor

 

Viktor egyáltalán nem szégyellős; láthattuk már azt is, ahogyan homokzsákkal a nyakában kitöréseket végez a budapesti belvárosban, és a kísérőszöveg szerint kifejezetten jólesik neki a reggeli izommunka.

Forrás: facebook/Király Viktor

„Egy jó kis reggeli mocorgás! " – írta facebook oldalán. Viktort az a kétszeres fitnesz világbajnok Németh Dorottya és csapata edzi, akik az X-Faktoros Szabó Ricsinek is segítettek lefogyni. Király Viktor rajongói örömmel fogadnak minden egyes beszámolót, van, aki szerint már látszik is a kemény munka eredménye, mások viszont kritikusabban fogalmaznak, azt mondják, mióta Viktor rendszeresen gyúr, már nem is önmaga.