Kommentháború indult: Sarka Kata úgy fest, mint egy szolid prostituált?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata kommentelők botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége a minap a Magyarország Szépe 2016-os felkészítő táborában járt, onnan köszöntötte Facebook-oldalának követőit. Arra azonban nem számított, hogy feltöltött képe óriási vitát vált ki...

„Az élet legszebb ajándékai ők! ❤️ Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért” – tette közzé Kata, majd feltöltötte az alábbi képet:

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Követői azonban nem kímélték a kétgyermekes anyukát, durván nekiestek a gladiátorszandál és a terpesz miatt:

„Megnyerő, hogy kisgyerekek közt is tudsz úgy kinézni, mint egy szolid prostituált... Szégyen!”

„Tényleg gáz ez a beállás! Egy gyermekkiránduláshoz.”

„Nem is a segge van kint, hanem a bukszája, de tényleg röhej...”

Egy igazi nő nem ül ilyen széttett lábakkal egy fotón, ahol az egész ország látja, még ha el is van takarva kicsit a »nőiessége«. Ez a nő nem tudja, mit illik és mit nem. Nem rossz ember, csak nem tud viselkedni.”

„Ne haragudjatok, de akkora nagy fáradság lett volna a fotó erejéig összezárni a lábait?”

Tolvai Reni popsija is megérkezett a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-tolvai-reni-parjaval-kallay-saunders-andrassal-erkezett-a-balaton-soundra.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a magyar celebvilág jelentős része Zamárdiba költözött, most viszont abban is biztosak lehetünk, hogy Reni és András is megérkeztek a rendezvényre.TV + Sztárok--Igazából a pofánk leszakad Chris Brown soundos haknijátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160709-chris-brown-a-balaton-soundra-erkezett-es-extra-igenyeket-tamasztott.htmlElképesztő igényekkel állt elő a Balaton Soundon Chris Brown. Az amerikai énekes-rapper csütörtök este lépett fel a fesztivál nagyszínpadán, ám már a koncert előtt előtt hosszú listát állított össze speciális kéréseiről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNégyemeletnyit zuhant az 57 éves Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-nyertes-zsuzsa-negyemeletnyit-zuhant-a-magyar-szineszno-apja-miatt-aggodik.htmlÉdesapja adott erőt Nyertes Zsuzsának ahhoz, hogy tizenöt méterről a mélybe ugorjon a Celebolimpián. Hősiesen állta a megpróbáltatásokat, de gondolatban kórházban fekvő apukájánál volt.TV + Sztárok--Hoppá! Várkonyi Andrea új talkshowban tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-varkonyi-andrea-uj-talkshowban-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlVárkonyi Andrea várhatóan hatalmas meglepetést okoz majd a nézőknek. Egy számra eddig teljesen új műfajban tér vissza a képernyőre. TV + Sztárok--Micsoda ajánlat! Az RTL Klub képernyőjén tér vissza a Família Kft. sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-cimu-musoraban-ter-vissza-spah-david.htmlSokig tudatosan kerülte a nyilvánosságot Spáh Dávid, a Família Kft. egykori gyerekszínésze, aki ikertestvérével együtt hódította meg a tévénézők szívét. Most azonban egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott az RTL Klubtól. TV + Sztárok--Lewis Hamilton az élet császára: Már is új test melegíti az ágyáthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-lewis-hamilton-rita-oraval-randizik-vagy-megsem.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.