Erdőhegyi Brigitta popsijánál nem lesz ma tökéletesebb hátsó

Forrás: Facebook/Erdőhegyi Brigitta -
popsi szexi Erdőhegyi Brigitta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő aztán tényleg csúcsformában van - teljes joggal mutogathatja tökéletes popsiját. 

Brigi egy horgászcsónakban pózolva mutatta meg, hogy maximálisan felkészítette izmait a strandolásra: a feneke egyszerűen tökéletes.

Irigyeljük, de nagyon idomaiért a magyar sztárt, aki ilyen alakkal simán lepipálja bármelyik Kardashian-lányt. Persze sosincs késő formába hozni magad: korábban itt adtunk pár tippet, milyen farizomgyakorlatokat végezz otthon is.

Nézd meg, hogy fest Radics Gigi smink nélkül, bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20160711-radics-gigi-smink-nelkul-bikiniben-egy-medenceben-csobban.htmlAz énekesnő ritkán mutatja meg magát bikiniben, még ritkábban pedig smink nélkül. Most azonban kivételt tett.TV + SztárokOrigo"Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fogom tudni csinálni" - Exkluzív interjú Armin van Buurennelhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-exkluziv-interju-armin-van-buurennel-a-2016-os-balaton-soundrol.htmlA világsztár dj, akit 9 millióan követnek facebookon, rádióműsorát adásonként 25 millióan hallgatják, a trance zene pápája, Armin van Buuren Magyarországra jött, a Balaton Sound kiemelt sztárvendége volt.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160711-eva-longoria-meg-2000-ben-a-sztar-egy-nosztalgikus-fotoval-lepett-meg-minket-foto.htmlA színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. A dögös híresség így nézett ki a 2000-es években. TV + SztárokOrigoElhunyt Apáti Miklós, a TV2 sztárjának édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20160711-elhunyt-apati-miklos-a-tv2-sztarjanak-edesapja-1.htmlVasárnap hajnalban elhunyt a Magyar Hírlap nyugalmazott munkatársa, korábbi rovatvezetője, Apáti Miklós. A József Attila-díjas író, költő, újságíró 72 éves volt. TV + SztárokOrigoEz a nap mégis lehet forróbb: Szexi focisták strandolnak a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-ez-a-nap-megis-lehet-forrobb-szexi-focistak-strandolnak.htmlIgencsak magas volt az egy négyzetméterre eső szexi focisták száma hétvégén a Balatonnál. Miközben Dzsudzsák Balázs a Soundon bulizott, addig válogatottbeli csapattársa, Juhász Roland és barátai a medencét választották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.