Eljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán?

A Life.hu-val már sok sztár vállalkozott jógaórára, ahol különleges fotók készültek feszes izmokról, hajlékonyságról, tökéletesen kivitelezett testtartásokról és női szíveket megdobbantó, férfias energiát sugárzó sztárokról. Összeszedtünk a kedvenc ászanáinkat, amelyekben Istenes Bence, Józan László, a Hot Men Dance tagjai, Sugár Berci és Apáti Bence bizonyíthatták rátermettségüket, te pedig választhatsz, ki volt a legszexibb jógás magyar sztár! 

Hot Men DanceFotó: Marton Szilvia/Origo

Istenes Bence volt az első, aki vállalkozott arra, hogy velünk jógázzon.  A műsorvezető élete első gyakorlásán remekül teljesítette a feladatokat, és bár ő a keményebb, férfiasabb sportok szerelmese, véleményünk szerint remekül állt neki a felfelé néző kutyapóz.

Istenes BenceFotó: Szabó Gábor/Origo

„Nyilván sokakban él az előítélet, hogy a jóga csajos, és például a boksz férfias. Ettől függetlenül úgy gondolom, nem ciki kipróbálni olyat, amiről esetleg nem is sejtem, hogy nekem bejön” – mondta Bence.

Józan Lászlónak, a Barátok közt sztárjának kockahasáért odavagyunk, így egyértelmű volt, hogy jógára invitáljuk. A színésznek nem volt idegen az ászanák világa, és még a fejállást is tökéletesen kivitelezte, a vriksászanájáért pedig teljesen odavoltunk.

Józan LászlóFotó: Polyák Attila/Origo

„Bevallom, mielőtt elmentem az első jógaórára, nőies sportnak gondoltam ezt a mozgásformát. Aztán rájöttem, hogy a szakmámban ez sokat segíthet. A jóga megtanított arra, hogyan lélegezzem tudatosan. Mivel zenés darabokban is játszom, a légzésgyakorlatok támogatták az énektechnikám fejlődését” – mondta Laci.

A Hot Men Dance erotikus revütáncos csapattal nem volt könnyű dolgunk, hiszen a fiúkat nehezen lehetett kordában tartani a jógaórán. A tesztoszteron túlcsordult a teremben, és végül arra is sikerült rávennünk a srácokat, hogy lekapják a pólót és megvillantsák női szíveket vadító felsőtestüket.

Hot Men DanceFotó: Marton Szilvia/Origo

A bevezető csevegés után elvégeztünk pár napüdvözlet gyakorlatsort, hogy a fiúk ráhangolódjanak a jógaórára. Aztán jöttek a könnyebb és nehezebb ászanák, sok mosollyal, és nyugtáznom kellett, időnként nehéz rendet teremteni a keszekusza izmos karok között. Majd amikor a kiskobrapóz következett, a fiúk felkiáltottak: „Nem kicsi a kobra!”
Sugár Berci embert próbáló jógaóráján jól elfáradtunk. A jógaoktatóként tevékenykedő egykori énekes olyan profin mutatta be az ászanákat, hogy fordult a kocka, és mi tanultunk tőle új gyakorlatokat.

Sugár BerciFotó: Polyák Attila/Origo

„Azt hiszem, sikeresnek mondhattam magam a popszakmában, de karmikus volt, hogy a jóga felé forduljak. A popénekesként szerzett ismertségem most sokat segít abban, hogy könnyebben eljussak az emberekhez, és megszerettessem velük a jóga páratlan koncepcióját, a gyakorlás örömét” – magyarázta Berci.

Apáti Bence, az Operaház magántáncosa még sosem próbálta a jógát, de az ország egyik legprofibb balett-táncosának meg sem kottyantak a csavaros ászanák.

Apáti BenceFotó: Szabó Gábor/Origo

 „A bemelegítő, nyújtógyakorlatok között voltak, amelyeket egy az egyben használnak a balett- táncosok is, így egyáltalán nem okoztak gondot ezek az ászanák. A napüdvözlet pedig olyan, mint egy koreográfia, hiszen egy folyamatos áramló mozdulatsor” – mondta Bence.