Szavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
szexi szavazás Sugár Berci Józan László Istenes Bence izmos Hot Men Dance jóga Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán?

A Life.hu-val már sok sztár vállalkozott jógaórára, ahol különleges fotók készültek feszes izmokról, hajlékonyságról, tökéletesen kivitelezett testtartásokról és női szíveket megdobbantó, férfias energiát sugárzó sztárokról. Összeszedtünk a kedvenc ászanáinkat, amelyekben Istenes Bence, Józan László, a Hot Men Dance tagjai, Sugár Berci és Apáti Bence bizonyíthatták rátermettségüket, te pedig választhatsz, ki volt a legszexibb jógás magyar sztár!

Hot Men Dance Fotó: Marton Szilvia/Origo

Istenes Bence volt az első, aki vállalkozott arra, hogy velünk jógázzon. A műsorvezető élete első gyakorlásán remekül teljesítette a feladatokat, és bár ő a keményebb, férfiasabb sportok szerelmese,

véleményünk szerint remekül állt neki a felfelé néző kutyapóz.

Istenes Bence Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nyilván sokakban él az előítélet, hogy a jóga csajos, és például a boksz férfias. Ettől függetlenül úgy gondolom,

nem ciki kipróbálni olyat, amiről esetleg nem is sejtem, hogy nekem bejön”

– mondta Bence.

Józan Lászlónak, a Barátok közt sztárjának kockahasáért odavagyunk, így egyértelmű volt, hogy jógára invitáljuk. A színésznek nem volt idegen az ászanák világa, és még a fejállást is tökéletesen kivitelezte,

a vriksászanájáért pedig teljesen odavoltunk.

Józan László Fotó: Polyák Attila/Origo

„Bevallom, mielőtt elmentem az első jógaórára,

nőies sportnak gondoltam ezt a mozgásformát.

Aztán rájöttem, hogy a szakmámban ez sokat segíthet. A jóga megtanított arra, hogyan lélegezzem tudatosan. Mivel zenés darabokban is játszom, a légzésgyakorlatok támogatták az énektechnikám fejlődését” – mondta Laci.

A Hot Men Dance erotikus revütáncos csapattal nem volt könnyű dolgunk, hiszen a fiúkat nehezen lehetett kordában tartani a jógaórán. A tesztoszteron túlcsordult a teremben, és végül arra is sikerült rávennünk a srácokat,

hogy lekapják a pólót és megvillantsák női szíveket vadító felsőtestüket.

Hot Men Dance Fotó: Marton Szilvia/Origo

A bevezető csevegés után elvégeztünk pár napüdvözlet gyakorlatsort, hogy a fiúk ráhangolódjanak a jógaórára. Aztán jöttek a könnyebb és nehezebb ászanák, sok mosollyal, és nyugtáznom kellett, időnként nehéz rendet teremteni a keszekusza izmos karok között. Majd amikor a kiskobrapóz következett, a fiúk felkiáltottak:

„Nem kicsi a kobra!”


Sugár Berci embert próbáló jógaóráján jól elfáradtunk. A jógaoktatóként tevékenykedő egykori énekes olyan profin mutatta be az ászanákat, hogy

fordult a kocka, és mi tanultunk tőle új gyakorlatokat.

Sugár Berci Fotó: Polyák Attila/Origo

„Azt hiszem, sikeresnek mondhattam magam a popszakmában, de karmikus volt, hogy a jóga felé forduljak. A popénekesként szerzett ismertségem most sokat segít abban, hogy könnyebben eljussak az emberekhez, és megszerettessem velük a jóga páratlan koncepcióját, a gyakorlás örömét” – magyarázta Berci.

Apáti Bence, az Operaház magántáncosa még sosem próbálta a jógát, de az ország egyik legprofibb balett-táncosának meg sem kottyantak a csavaros ászanák.

Apáti Bence Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A bemelegítő, nyújtógyakorlatok között voltak, amelyeket egy az egyben használnak a balett- táncosok is, így egyáltalán nem okoztak gondot ezek az ászanák.

A napüdvözlet pedig olyan, mint egy koreográfia, hiszen egy folyamatos áramló mozdulatsor”

– mondta Bence.

Válassz! te kivel csavarodnál egy jógaórán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.