Megható! Szó szerint tenyerükön hordozták a kerekes székes fiút a fesztiválozók

Forrás: facebook/Bálint Endrédi -
Balaton Sound fesztivál kerekes szék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs fesztivál Endrédi Bálint nélkül. Ő az a fiatal kerekesszékes srác, aki ritka betegsége ellenére igyekszik valamennyi nyári szabadtéri rendezvényen részt venni.

A fiatal fiú egy nagyon ritka, genetikailag öröklődő, a kisagyat támadó betegségben szenved, ami miatt a motorikus funkciói, a mozgása és a beszéde is akadozik. A Balaton Sound közönsége idén is régi ismerősként üdvözölte Bálintot, aki elmaradhatatlan résztvevője a Soundnak, a Szigetnek, a Voltnak és az EFOTT-nak is, csakúgy, mint a legismertebb magyar zenekarok koncertjének. Több előadót személyesen is ismer, nem véletlen, hogy mindenki barátként üdvözli, ha feltűnik a színpad közelében. Így volt ez hétvégén a Soundon is, ahol

Bálintot az egyik koncerten magasba emelte a közönség

hogy jobban láthassa a színpadot.

Forrás: facebook/Bálint Endrédi

A fesztiválozók azt mondják, rendszeresen bodyszörföztetik Bálintot, aki hagyja, hogy felemeljék, mert szerinte ez mindenkinek örömet okoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.